Horizon 55HL910U – Smart Tv 4k/Ultra HD de 140cm în diagonală, accesibil şi avantajos

Horizon 55HL910U se pare a fi unul dintre cele mai accesibile modele de televizoare smart cu rezoluţie 4k/Ultra HD de pe piaţă. Reprezintă un gadget de generaţie nouă, echipat cu funcţii şi tehnologii avansate, astfel încât să garanteze o utilizare ireproşabilă, în orice situaţie.

Diagonala imensă de care beneficiază, respectiv cea de 140cm, îl recomandă în mod special spaţiilor deschise, precum unor sufragerii sau livinguri generoase.

Garantează a fi un bun suport pentru transmisile Tv şi pentru conţinuturi multimedia preferate, cât şi ca monitor la consolă sau PC, în cazul în care vrei să te bucuri de o calitate superioară.

Acest model 55HL910U este comercializat de către magazinul de specialitate eMag, cu preţul de ofertă de 2.799 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de design, îşi face apariţia cu o construcţie ultra modernă şi elegantă de culoare neagră. Prezintă finisaje şi elemente reuşite, ce aduc un plus de rafinament locului în care este aplasat televizorul. Ca şi detalii tehnice, ar fi că măsoară standard 1235 x 715 x 65(W x H x D) mm fără suport şi 1235 x 775 x 344(W x H x D) mm cu suport, având o greutate de 22.5kg.

Are o putere de consum de doar 86W, destul de puţin aş spune, vis-a-vis de ecranul generos pe care îl deţine.

Datorită faptului că este compatibil Vesa 400 x 400mm, se poate monta şi pe perete, pe un suport TV special, achiziţionat separat de Tv.

Acelaşi gadget generos se poate procura şi din ofertele celor de la CEL, evoMag, ClickShop şi Flanco.

Imagini cu Horizon 55HL910U :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest Smart Tv Horizon beneficiază de un ecran Edge LED, ce măsoară o diagonală impresionantă de 140cm. Are o rezoluţie 4K/UHD la maxim 3840 x 2160pixeli, un contrast dimanic de 4.000:1, o luminozitate de 350 cd/m², o rată de aspect de 16:9, precum şi unghiuri de vizibilitate excelente, respectiv de 178/178 de grade în orizontală/verticală.

Calitatea audio este una ireproşabilă, graţie sistemului integrat Nicam Stereo de 20W (2 x 10W) putere. Desigur, include şi o serie de moduri presetate de sunet, ce aduc un plus de îmbunătăţire calităţii sunetului.

Tuner-ul digital (DVB-T2, DVB-C, DVB-S2) şi Slot-ul CI+ vor asigura recepţionarea posturilor TV în format digital sau HD, fără a mai avea nevoie de un alt decodor clasic sau mediabox.

Funcţia de player multimedia integrat permite device-ului să reproducă orice tip de conţinut multimedia preferat, direct de pe unitate externă HDD sau stick de memorie USB.

La capitolul conectivitate se prezintă excelent, astfel vine prevăzut cu: HDMI x 4, USB 2.0 x 3, Scart, minijack căşti, intrare component, intrare PC, ieşire audio digitală optică, D-Sub, Digital audio out (Coax/optical), precum şi Wi-Fi integrat şi LAN (Reţea).

Concluzie :

În concluzie, Horizon 55HL910U este un Smart Tv 4K de 140cm în diagonală, un televizor de generaţie nouă capabil să asigure cele mai fidele calităţi video/audio.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 139cm
  • Accesibil
  • Ultra-modern
  • 4k / Ultra HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.