Horizon 55HL733F – Smart Tv Full HD accesibil şi modern, cu diagonala de 140cm

Horizon 55HL733F este un alt device interesant, de luat în considerare atunci când vine vorba de televizoare smart moderne şi accesibile. Este un televizor inteligent de calitate bună, ce pune la dispoziţie un aspect impresionant şi specificaţii de generaţie nouă.

Vorbim despre un LED cu funcţie de monitor, ce propune o diagonală generoasă, având puterea de consum de doar 86W. Beneficiază de compatibilitate Vesa de 400 x 400mm, lucru ce permite ideea montării pe perete, cu ajutorul unui suport Tv special.

Acest model 55HL733F se poate achiziţiona din magazinul de specialitate eMag, cu doar 1.999 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl reprezintă aspectul, display-ul generos este înconjurat de către o ramă extrem de slim, lucru ce conferă un aer modern şi elegant. Prezintă detalii şi finisaje perfect definite, totul fiind pe un fond de culoare neagră. Ca şi trăsături tehnice, are o greutate de 22.5kg şi măsoară standard 1235 x 65 x 715(W x H x D) mm fără suport, respectiv 1235 x 344 x 775(W x H x D) mm cu suport.

Acelaşi Smart Tv avantajos este disponibil şi la evoMag şi CEL.

Imagini cu Horizon 55HL733F :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul televizor inteligent Horizon beneficiază de un display Direct LED de 140cm în diagonală. Este un ecran generos, cu rezoluţie Full HD la 1920 x 1080p, ce deţine un contrast dinamic de 1200:1, o luminozitate de 300 cd/m², o rată de aspect de 16:9, precum şi unghiuri de vizibilitate excelente, respectiv de 178/178 de grade (orizontal/vertical).

Din punct de vedere audio, vine echipat cu un sistem stereo, ce dezvoltă maxim 20W (2 x 10W) putere. În plus, pune la îndeamnă şi o listă numeroasă cu moduri de sunet presetate, ce îmbunătăţesc semnificativ calitatea audio.

Conectivitatea acestui Smart Tv constă în următoarele porturi: USB 2.0, HDMI x 4, Minijack căşti, Scart x 2, intrare component, intrare PC, ieşire audio digitală, RF In, AV, DLNA, precum şi conexiune LAN (RJ-45).

Beneficiază atât de Slot CI+, cât şi de tuner digital DVB-T şi DVB-C, caracteristici ce înlocuiesc decodorul extern sau mediabox-ul, pentru recepţionarea transmisiilor Tv în format HD sau digital.

Funcţia de player multimedia oferă posibilitatea redării oricărui timp de conţinut multimedia, direct de pe unităţi HDD sau stick de memorie.

Concluzie :

Concluzionând, Horizon 55HL733F este un Smart TV Full HD de 140cm în diagonală, accesibil şi modern, ideal spaţiilor generoase.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 140cm
  • Accesibil
  • Modern
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.