Horizon 49HL733F – televizor Smart Full HD, cu diagonala de 124cm

Horizon 49HL733F reprezintă un televizor Smart atractiv, atât din punct de vedere al specificaţiilor inteligente, cât şi din punct de vedere al preţului de achiziţie accesibil. Beneficiază de o diagonală impresionantă, lucru ce îl face ideal unui living spaţios sau unei sufragerii moderne.

Se dovedeşte a fi un suport excelent atât ca televizor, cât şi ca monitor la Pc sau consolă, asta în cazul în care îţi doreşti o calitate mai bună a conţinutului.

Acest model 49HL733F este disponibil deja în magazinul de specialitate eMag, la preţul de ofertă de 1.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Se evidenţiază de celelalte modele printr-un design ultra modern, cu elemente şi trăsături perfect definite. Totul este pe un fond de culoare neagră, cântăreşte 14.5kg şi măsoară standard 1134 x 80 x 665(W x H x D) mm, respectiv 1134 x 220 x 705(W x H x D) mm cu stand.

Este compatibil Vesa 400x400mm, lucru ce permite amplasarea device-ului şi pe un suport Tv de perete. Puterea de consum a televizorului de faţă este de doar 71W.

Acelaşi Smart Tv avantajos se poate achiziţiona şi din ofertele celor de la ClickShop, CEL sau evoMag.

Imagini cu Horizon 49HL733F :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest Smart Horizon este prevăzut cu un display Direct LED de 124cm în diagonală. Este un ecran generos ce beneficiază de rezoluţie Full HD la 1920 x 1080p, de un contrast dinamic de 1200:1, de o rată de aspect a imaginii de 16:9, de o luminozitate de 300 cd/m², precum şi de unghiuri de vizibilitate largi de până la 178/178 de grade.

În ceea ce îl priveşte sunetul, vine echipat cu un sistem audio stereo, capabil să livreze o putere maximă de 16W (2x8W). În plus, deţine şi o listă cu moduri de sunet presetate, ce pot fi alese în funcţie de conţinutul reprodus.

Pe partea de conectivitatea, acest Smart TV pune la dispoziţie o ieşire audio digitală optică, o intrare PC, o intrare USB 2.0, o intrare component, o intrare Scart, Minijack căşti şi două porturi HDMI. Conexiunea la internet se realizează doar prin LAN (Reţea).

Slot-ul CI+ împreună cu Tuner-ul digital (DVB-T şi DVB-C) asigură recepţia transmisiilor Tv digitale şi HD, fără a mai fi necesar un alt decodor extern sau mediabox.

Desigur, deţine şi player multimedia integrat, funcţie ce permite reproducerea directă a conţinutului foto/video/audio de pe stick de memorie sau de pe HDD extern.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Horizon 49HL733F este un Smart Tv Full HD de 124cm, un televizor accesibil şi modern, ce se integrează perfect în orice living spaţios.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 124cm
  • Accesibil
  • Modern
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.