Horizon 48HL810F – un Smart Tv accesibil, cu un design modern şi cu o diagonală generoasă

Horizon 48HL810F este un televizor de generaţie 2015, ce se laudă cu numeroase funcţii smart, cu un preţ de achiziţie extrem avantajos şi cu un design foarte atrăgător.

Ei bine, avem de-a face cu un LED cu diagonală de 122 de centimetrii, o diagonală pe cât se poate de generoasă, ce îl face ideal pentru încăperile spaţioase şi nu numai.

Este un model accesibil, în raport cu nivelul performanţelor, aşadar un astfel de Smart Tv Horizon se poate achiziţiona din promoţia eMag cu numai 2.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Cât despre detaliile tehnice, ar fi de specificat faptul că este un model compatibil VESA (400 x 400mm), având o putere consumată de doar 87W. Prezintă o construcţie distinsă, ce beneficiază de un suport super elegant, pe care va sta montat device-ul. Cu tot cu acesta, cântăreşte numai 13.5Kg şi măsoară doar 1165 x 705 x 224(W x H x D) mm

Imagini cu Horizon 48HL810F :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se bucură de un LCD excepţional, calitativ şi generos, capabil să reproducă cele mai fidele imagini. Aşadar, are o diagonală de 122 de centimetrii, este un ecran de tip Edge LED, ce garantează un format Full HD, la o rezoluţie de 1920 x 1080pix. Cât despre specificaţiile acestuia, se bucură de un contrast dinamic de 4000:1, de o luminozitate de 300cd/mp, de un aspect al imaginilor de 16:9 şi de un unghi larg de vizualizare, respectiv de 178/178 de grade.

Din punct de vedere al sunetului, vine dotat cu un sistem audio Nicam Stereo, ce are o putere de 2 x 8W.

Datorită tehnologiei superioare de sunet Dolby Digital Plus, calitatea audio va fi optimizată, astfel de vei bucura de un sunet excepţional.

La nivel de conxiune, dispune de Wi-Fi Ready şi de port RJ-45 (Reţea). Ca şi conectori, dispune de o intrare PC (D-Sub 15 pini), de ieşire audio digitală, de Slot CI+, de două porturi USB 2.0, de intrare component, de intrare Scart, de minijack căşti şi de două porturi HDMI.

Beneficiază de mai mult spaţiu şi de o vizibilitate extraordinar de bună, montând noul device pe perete, cu ajutorul unui suport Tv, A+ SP44T, reglabil, de 32”-55”.

Acestea fiind spuse, Horizon 48HL810F este un Smart Tv de calitate, ce se laudă cu o diagonală imensă, cu specificaţii tehnice superioare şi cu un preţ de achiziţie foarte avantajos.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 122cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.