Horizon 48HL737F – televizor modern Full HD de 121cm în diagonală

Horizon 48HL737F este un televizor atractiv de generaţie nouă, remarcat atât printr-un design elegant şi modern, cât şi printr-o diagonală destul de generoasă. Reprezintă un dispozitiv accesibil, conceput în mod special pentru camerele şi spaţiile mari.

Datorită funcţiilor şi specificaţiilor sale avansate este capabil să acorde o atenţie specială atât furnizării posturilor Tv, cât şi conţinutului multimedia preferat. În plus de asta, se laudă şi cu funcţia de monitor, precum şi cu compatibilitatea sistemului de montare pe perete Vesa (400 x 400mm), necesar fiind doar un suport Tv special.

Acest model 48HL737F este prezent deja în oferta celor de la CEL, la preţul online de numai 1.654 de lei (vezi preţ actualizat).

Privindu-l din punct de vedere estetic, se bucură de o construcţie modernă şi calitativă, cu detalii impresionante. Este pe un fond de culoare neagră, lucru ce conferă un aer elegant, fiind astfel extrem de uşor de integrat în orice stil.

Din punct de vedere al detaliilor tehnice, standard fără suport cântăreşte în jur de 11.5kg şi măsoară 1050 x 80 x 665 (W x D x H) mm (cu suport are o greutate de 13.5kg şi măsoară 1050 x 190 x 705 W x D x H) mm).

Ar mai fi de menţionat că are o putere consumată de 66W la utilizare, respectiv 0.5W în stand-by. Cât despre alimentare, necesită o tensiune de 220-240V, cu o frecvenţă de 50/60Hz.

Acelaşi televizor de generaţie recentă este disponibil online şi la Flanco şi evoMag.

Imagini cu Horizon 48HL737F:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul televizor atractiv de la Horizon se laudă cu un ecran generos de tip LED, ce măsoară 121cm în diagonală. Ca şi specificaţii, beneficiază de un contrast dinamic de 4000:1, de o intensitate luminoasă de 300 cd/mp, de un raport de aspect de imagine de 16:9, precum şi de unghiuri largi de vizualizare
(178/178 grade). În privinţa rezoluţiei, reproduce conţinutul la 1920 x 1080pix, la un format Full HD.

La capitolul sunet, vine prevăzut cu un sistem audio stereo ce livrează o putere maximă de 12W (6W x 2). În privinţa specificaţiilor speciale de sunet, are la bază tehnologiile audio Nicam Stereo şi Dolby Digital Plus (DD+)

Conectivtiatea televizorului de faţă constă în următoarele porturi şi conexiuni: HDMI (1.4 x 2), USB 2.0 (PVR Ready), VGA, RF In, Slot CI+ (Interfaţă Comună Plus), Jack căşti (3.5mm), intrare component (Y,Pb,Pr), ieşire audio optică, Scart (RGB/CVBS), intrare antenă IEC75, AV, D-Sub şi Tuner Digital (DVB-C/T).

Datorită Slot-ul CI + şi a Tuner-ului Digital, receptarea transmisiilor Tv în format Digital / High Definition nu va mai avea nevoie de un alt clasic decodor extern.

Mulţumită funcţiei de player multimedia integrat, dispozitivul de faţă poate reproduce orice conţinut media preferat foto/video/audio, direct de pe orice sursă de stocare externă.

Concluzie:

În concluzie, Horizon 48HL737F reprezintă un televizor modern şi accesibil fără funcţii şi carcteristici smart, comercializat la un cost de achiziţie competitiv.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 121cm
  • Modern
  • 2016
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.