Horizon 43HL739F – televizor Full HD din gama 2016, cu diagonala de 109cm

Dacă eşti hotărât să îţi achiziţionezi un televizor de calitate, însă bugetul tău este limitat, atunci o alegere inteligentă ar fi să optezi pentru un device din gama celor de la Horizon. În ciuda faptului că nu vorbim despre un producător consacrat, şi acesta a reuşit să aducă în atenţia clienţilor modele de televizoare atractive, comercializate la preţuri foarte avantajoase, precum şi modelul despre care o să îţi vorbesc astăzi.

Horizon 43HL739F este un non Smart Tv din gama 2016, un LED de generaţie nouă, evidenţiat printr-o diagonală generoasă şi printr-un raport preţ-calitate pe cât se poate de favorabil.

Este o variantă potrivită celor ce nu pun accent pe specificaţiile smart, ci doar pe calitatea video, cât şi pe cea audio. La fel de uşor poate fi folosit şi ca monitor pentru consolă sau Pc, pentru a te bucura de un conţinut mai generos şi mai calitativ.

Chiar dacă este un model de ultimă generaţie, preţul de achiziţie este foarte convenabil, astfel este disponibil la preţul de doar 1.299 de lei (vezi preţ actualizat).

Puterea de consum este destul de redusă, astfel depăşeşte cu puţin consumul unui bec clasic, respectiv 63W. Pe lângă faptul că poate fi montat pe standul acestuia modern cu care vine la pachet, este compatibil Vesa 200 x 200mm, lucru ce permite montarea acestuia pe un suport Tv de perete, ce poate fi procurat separat.

În ceea ce îl priveşte design-ul, se remarcă prin trăsături şi finisaje moderne, extrem de bine definite. Construcţia este pe un fond de culoare neagră, lucioasă, foarte plăcută şi elegantă. Televizorul cântăreşte 11.5kg şi măsoară 935 x 220 x 595(W x H x D) mm cu stand, respectiv 935 x 79 x 550(W x H x D ) mm fără stand.

Imagini cu Horizon 43HL739F :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

La capitolul video, impresionează cu un ecran Direct LED de 102cm, cu rezoluţie Full HD, la maxim 1920 x 1080pixeli. Tehnologia LED garantează afişarea unui conţinut de calitate, clar şi viu colorat. Contrastul dinamic este de 1200:1, luminozitatea este de 300 cd/m², iar unghiurile de vizibilitate sunt de 178/178 de grade, atât pe vertical, cât şi pe orizontal.
Clear Motion Engine, respectiv CME, reprezintă un motor de procesare special, ce oferă o claritate excelentă conţinutului în mişcare şi nu numai.

Sunetul este asigurat de către sistemul audio stereo inclus, alcătuit din două difuzoare de 2 x 6W. Dacă maximul de putere de 12W este insuficient, poţi opta pentru un sistem audio Home Cinema 5.1 sau pentru un soundbar.

Pentru recepţionarea transmisiilor Tv HD şi digitale, pune la îndemână tuner-ul digital DVB-T şi DVB-C. În felul acesta, decodorul extern sau mediabox-ul nu mai sunt necesare.

Redarea conţinutului multimedia de pe HDD extern sau stick de memorie USB, se poate realiza cu ajutorul player-ului multimedia integrat.

Deţine două porturi HDMI, o intrare Scart (RGB), o intrare component, o intrare USB 2.0, o intrare PC, o ieşire audio digitală optică, Slot CI+ şi AV In.

Concluzie :

În concluzie, Horizon 43HL739F este un televizor de ultimă generaţie, accesibil şi modern, capabil să asigure reproducerea unui conţinut de calitate înaltă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspect plăcut
  • Diagonala 109cm
  • Full HD
  • Din 2016
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.