Horizon 43HL733F – Smart Tv LED ieftin, modern şi performant, de 109cm

Horizon 43HL733F reprezintă o altă capodoperă a acestui brand românesc, un Smart Tv LED de ultimă generaţie ce surprinde foarte plăcut prin finisaje şi elemente moderne, cât şi prin funcţii avansate şi printr-un preţ de achiziţie apreciabil.

Este un device de calitate foarte bună, ce dă perfect montat într-o sufragerie sau într-un living spaţios, graţie digonalei generoase. Reprezintă un bun suport atât ca televizor, cât şi ca monitor, în cazul în care îţi doreşti un conţinut mai calitativ la PC sau la consola de jocuri.

Acest model 43HL733F este disponibil de curând şi în ofertele magazinului eMag, la numai 1.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, propune un aspect ultra modern, cu trăsături şi finisaje elegante, construcţia fiind de culoare neagră. Are o greutate de 11.5kg şi măsoară standard fără suport 930 x 79 x 544(W x H x D) mm, respectiv 930 x 220 x 588(W x H x D) mm cu suport. Ei bine, pe lângă faptul că dă foarte bine montat pe suportul acestuia, poate fi proiectat şi pe perete, pe un suport TV, graţie caracteristicii Vesa de 200x200mm.

Puterea de consum a televizorului este apropiată de cea a unui bec clasic (60W), respectiv este de 63W.

Acelaşi LED Smart se regăseşte şi în gama de produse a celor de la Flanco, CEL sau evoMag.

Imagini cu Horizon 43HL733F :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul model Horizon deţine un display Direct LED de 109 centimetrii în diagonală. Este un ecran Full HD cu o rezoluţie de 1920 x 1080p, ce beneficiază de un contrast dinamic de 1200:1, de o luminozitate de 300 cd/m², de o rată de aspect a imaginii de 16:9, precum şi de unghiuri de vizualizare largi, respectiv de 178/178 de grade din orizontal/vertical.

Asigură o calitatea audio stereo, cu o putere maximă de până la 12W (2 x 6W). În plus de atât, vine şi cu o serie numeroasă de moduri presetate de sunet, ce pot fi alese în funcţie de conţinutul reprodus.

Tuner-ul digital (DVB-T/DVB-C) şi Slot-ul CI+ duc la receptarea posturilor Tv în format HD şi digital, fără a mai fi nevoie de un alt mediabox sau decodor extern.

Un lucru foarte util este şi player-ul multimedia integrat, datorită faptului că oferă posibilitatea reproducerii conţinutului preferat (video/foto/audio) direct de pe stick de memorie sau de pe unitate HDD.

În ceea ce îl priveşte conectivitatea, pune la îndemână conexiune la internet prin LAN (port RJ-45), precum şi o ieşire audio digitală optică, o intrare PC, o intrare USB 2.0, o intrare component, o intrare Scart, două porturi HDMI şi Minijack căşti.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Horizon 43HL733F este un Smart Tv LED de calitate foarte bună, un device românesc ce reuşeşte să asigure o calitate video/audio impresionantă, aducând totodată un plus de rafinament locului în care este amplasat.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 109cm
  • Full HD
  • Modern
  • Ieftin
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.