Horizon 42HL730F – televizor Full HD de 106cm, accesibil şi modern

Horizon 42HL730F reprezintă cel mai accesibil televizor Full HD din gama 2015, cu diagoanala de 106cm, ce a reuşit să strângă un număr considerabil de vânzări de la apariţie până în prezent.

În ciuda faptului că nu este un Smart Tv, se evidenţiază printr-o diagonală generoasă, ce îl face potrivit spaţiilor largi, precum sufrageriilor sau livingurilor. Ţin să specific faptul că este un model ce acceptă montare pe suport Tv de perete, datorită compatibilităţii sale Vesa (200 x 200mm). Puterea consumată de acesta este de numai 63W, cu puţin mai mult decât ar consuma un bec clasic de 60W.

Reprezintă un model avantajos ca şi preţ de achiziţionare, astfel se poate procura de la eMag cu doar 1.399 de lei (vezi preţ actualizat).

Este foarte plăcut din punct de vedere estetic, astfel deţine o ramă slim, aproape insesizabilă, astfel toată atenţia reflectându-se pe imagine. Tehnic vorbind, este conceput din materiale pe cât se poate de calitative, având o greutate de doar 12.5kg, măsurând standard cu tot cu suport 923 x 240 x 588(W x H x D) mm.

Imagini cu Horizon 42HL730F :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vine dotat cu un ecran de tip Direct LED, astfel datorită ledurilor proiectate pe întreaga suprafaţă a acestuia, luminozitatea va fi mult mai uniformă. Are o diagonală de 106cm, destul de mare aş spune, capabil să reproducă imaginea la o rezoluţie Full HD, la 1920 x 1080pixeli. În privinţa caracteristicilor favorabile ale acestuia, ar fi de specificat unghiul larg de vizibilitate, respectiv de până la 178/178 de grade, aspectul imaginii de 16:9 şi luminozitatea de 300 cd/m².

Din punct de vedere audio, se prezintă cam satisfăcător după părerea mea, fiind echipat cu doar două difuzoare de 12W. Luând în seama diagonala imensă, sunetul obţinut lasă de dorit, însă se poate rezolva cu un soundbar sau cu un sistem audio.

Deţine player multimedia integrat, astfel vei avea ocazia de a viziona orice conţinut video şi audio doreşti, încărcat de pe un stick de memorie sau de pe un HDD extern, conectate la portul USB. De asemenea, dispune şi de tuner digital cu funcţie de transmisie/recepţie pentru DVB-T şi DVB-C, astfel nu vei mai avea nevoie de un alt decodor standard de la operatorul de cablu Tv.

Ca şi conectivitate, se laudă cu două porturi HDMI, extrem de utile la conectarea consolei, tabletei, laptop-ului şamd, cu un port USB 2.0, cu o intrare PC, cu minijack căşti de 3.5mm, cu ieşire RCA şi cu Slot CI+.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Horizon 42HL730F este un televizor de 106cm, cu rezoluţie Full HD, evidenţiat printr-un aspect plăcut, fiind o variantă ideală pentru camerele spaţioase.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Full HD
  • Diagonala 106cm
  • Gama 2015
  • Preţ avantajos
Contra:
  • Calitate audio slabă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.