Horizon 40HL737F – LED Full HD modern şi avantajos, de 101cm în diagonală

Horizon 40HL737F reprezintă un televizor din clasa medie, un LED ce nu beneficiază de specificaţii şi tehnologii Smart, ci de o diagonală generoasă şi de o rezoluţie pe măsură, precum şi de un design interesant.

Se integrează perfect în spaţiile largi, precum într-un living sau într-o sufragerie, fiind capabil să aducă prin prisma aspectului un plus de rafinament şi eleganţă. Pe lângă faptul că asigură un bun suport transmisiilor Tv, se dovedeşte a fi un bun suport şi ca monitor la PC sau la consolă, precum şi redării de conţinut multimedia preferat.

Acest model 40HL737F este unul accesibil, disponibil în magazinul de specialitate eMag la doar 999 de lei (vezi preţ actualizat).

Deţine o construcţie ultra modernă, cu detalii şi finisaje impresionante, totul pe un fond de culoare neagră. Cântăreşte 12.5kg şi măsoară standard 930 x 79 x 530(W x H x D) mm fără suport, respectiv 930 x 180 x 570(W x H x D) mm cu suport.

Puterea consumată este de doar 63W, echivalentă cu cea a unui bec clasic. Poate fi montat şi perete pentru o vizibilitate mai bună, cu ajutorul unui suport TV, graţie compatibilităţii Vesa 200 x 200mm.

Acelaşi televizor modern şi accesibil se poate procura şi de la CEL sau evoMag.

Imagini cu Horizon 40HL737F  :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest televizor Horizon deţine un ecran Direct LED de 101cm în diagonală, respectiv de 40inch. Beneficiază de o rezoluţie bună Full HD de maxim 1920 x 1080pixeli, de o luminozitate decentă de 300 cd/m², precum şi de un contrast dinamic de 5000:1.

În plus de asta, are o rată de aspect a imaginilor de 16:9, cât şi unghiuri de vizibilitate largi, respectiv de 178/178 de grade atât pe orizontală, cât şi pe verticală.

Din punct de vedere audio, este dotat cu un sistem stereo de 12W (2 x 6W), alături de care îi stă o serie numeroasă de moduri presetate de sunet, ce pot fi alese în funcţie de conţinutul reprodus.

În privinţa conectivităţii, vine echipat cu HDMI, cu USB 2.0, cu RF In, cu intrare PC, cu ieşire audio digitală optică, cu intrare component, cu Scart şi cu Minijack căşti.

Player-ul multimedia integrat, nelipsit din dotările televizorului, oferă posibilitatea reproducereii conţinutului media dorit, direct de pe unitate HDD sau stick de memorie (USB).

Tuner-ul digital DVB-T şi DVB-C şi Slot-ul CI+ oferă recepţionarea posturilor TV digitale şi HD, fără a mai fi util un alt decodor extern.

Concluzie :

În concluzie, Horizon 40HL737F este un televizor modern şi avantajos, ideal spaţiilor largi, fiind capabil să oferă o calitate video/audio ireproşabilă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 101cm
  • Ieftin
  • Ultra modern
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.