Horizon 39HL752

Vrei să îți achiziționezi un televizor nou pentru locuința ta, dar nu ești dispus să aloci o sumă foarte mare ? Ei bine, astăzi îți prezentăm un televizor cu o diagonală destul de mare la un super preț de ofertă.

Horizon 39HL752 este un model destul de nou, conceput în 2013, ce vine dotat cu specificații bune, de ultimă generație, un aspect uimtor și preț foarte atrăgător.
Design-ul acestui device este unul modern, realizat dintr-un material de calitate superioară, fiind foarte bine definit până la cele mai mici detalii, perfect pentru orice încăpere.

Costul acestui televizor Horizon 39HL752 la data de 28-09-2014 era de 1.299lei, foarte bun aș spune, însă dacă te grăbești îl poți prinde la prețul din promoția zilei.

IMAGINI CU Horizon 39HL752:

 

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Vizionează orice conținut dorești pe excelentul ecran de tip Direct LED al acestui device, cu diagonala de 99cm și o rezoluție HD de 1920x1080pixeli. Calitatea imaginilor redatate este îmbunătățită de constrasul dinamic de 5000:1, de o luminozitate incredibilă de 350cd/mp și un aspect al imaginii de 16:9.

Totodată, în spatele acestor imagini redate uimitoare, stau numeroase caracteristici de imagine precum Progresive scan, Dynamic Constrast și Digital Noise Reduction 100HZ.

Sunetul stereo, puternic și nedistorsionat este redat de către sistemul audio Nicam Stereo prin cele două difuzoare integrate de 6W fiecare, îmbunătățit de caracteristica audio Dolby Digital Plus.

Dacă îți dorești să iei parte la o experiență audio incredibilă chiar la tine acasă, poți opta pentru un sistem audio Home Cinema 5.1, pe care îl poți conecta la televizor tău. Astfel, te vei bucura de un sunet redat asemănător celui de cinematograf, clar, puternic și fără distorsionări.

Chiar dacă nu este un Smart Tv, modelul de față îți oferă clipe de divertisement, grație Player-ului multimedia integrat ce îți oferă posibilitatea de a reda orice conținut preferi, audio sau video. Foarte simplu conectezi la USB-ul device-ul un HDD extern sau stick de memorie și doar printr-o simplă comandă te vei bucura de conținut, direct pe display-ul cel generos al televizorului.

Nici la capitolul conectivitate nu stă mai rău, având în dotare mai toate porturile necesare, precum: SCART, HDMI(2), Slot CI+, RF In, USB 2.0, AV, intrare Pc și intrare component.

Oferă-i locuinței tale un strop de eleganță cu acest model de televizor, așezat pe suportul acestuia din dotare ori pe un suport Tv de perete.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Nicam Stereo
  • Direct LED
  • Progresive scan
  • Dynamic contrast
  • Digital Noise Reduction 100 Hz
  • Player multimedia integrat
  • Dolby Digital Plus

Contra:

  • Non Smart TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.