Horizon 32HL813H – televizor inteligent din gama 2016, accesibil şi modern

Horizon 32HL813H reprezintă un alt LED Smart lansat de curând pe piaţa televizoarelor inteligente din România. Este un dispozitiv atractiv atât ca aspect, cât şi ca specificaţii, evidenţiat printr-un raport calitate-preţ apreciabil. Diagonala de 80cm îl recomandă în special încăperilor decente, precum dormitoarelor, camerelor de hotel, bucătăriilor şamd.

Modelul de faţă din gama 2016 nu doar că reuşeşte să asigure un bun suport transmisiilor Tv şi conţinutului multimedia, ci îşi poate lua şi rolul de monitor, pentru consola de jocuri video sau Pc. În felul acesta, vei beneficia de un conţinut mai generos, dar şi mai calitativ.

Acest produs 32HL813H este comercializat deja online, prin intermediul magazinului eMag, cu preţul avantajos de numai 959 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi design, poartă o ramă discretă şi fină de jur împrejur, de doar 9.5mm grosime, ce conferă un aer elegant şi modern locului în care este amplasat televizorul. Totodată, asigură şi o suprafaţă de vizibilitate extinsă, abordând perfect necesităţile fiecărui utilizator.

În privinţa detaliilor tehnice, cântăreşte în jur de 7.5kg şi măsoară standard 735 x 40 x 428 (W x H x D) mm, respectiv 735 x 185 x 480 (W x H x D) mm cu stativ. Are o putere de consum de numai 31W şi este compatibil Vesa 200 x 100 mm. Această compatibilitate îi permite să fie montat pe perete, pe un suport Tv special.

Noul dispozitiv este disponibil şi în ofertele celor de la evoMag şi CEL.

Imagini cu Horizon 32HL813H :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Producătorul Horizon a echipat device-ul de faţă cu un display HD, ce măsoară o diagonală de 80cm. Se remarcă printr-o luminozitate de 300 cd/m², printr-un contrast dinamic de 3000:1, printr-o rată de aspect a imaginii de 16:9, precum şi prin unghiuri largi de vizibilitate (176/176 grade orizonal/vertical). Conţinutul este reprodus la o rezoluţie High Definition de maxim 1366 x 768 pixeli.

Datorită standardului Clear Motion Engine (CME), claritatea imaginilor în mascare va fi de excepţie. Totul se datorează combinaţiei perfecte a cadrelor pe secundă, a tehnologiei de reglare a luminii de fundal, precum şi a ratei de reîmprospătare a fiecărui cadru.

În privinţa sunetului, garantează o calitate audio foarte bună, având la bază integrat un sistem 2.0. Este un sistem audio stereo de 12W putere (2 x 6W), ce are alături o listă de caracteristici speciale de sunet, precum Dolby Digital Plus, Equalizer şi Nicam Stereo.

Se prezintă foarte bine din punct de vedere al conectivităţii, având în dotare următoarele: ieşire audio digitală, RF In, AV In, Slot CI+, DLNA, intrare PC, USB 2.0, intrare component, Scart, HDMI x 2, Minijack căşti, Tuner digital, Player multimedia, intrare antenă, redare video, LAN şi Wi-Fi.

Noua funcţia Wireless Display, respectiv WiDi, permite reproducerea în timp real a oricărui tip de conţinut, direct de pe tabletă sau smartphone, pe televizor. Totul este foarte uşor de utilizat, necesară fiind doar reţeaua de acasă.

Datorită Slot-ului CI+ şi a Tuner-ului digital (DVB-T2/S2) puteţi renunţa definitiv la clasicul decodor extern. Cele două caracteristici vor fi capabile să recepţioneze transmisii Tv atât Digitale, cât şi HD.

Concluzie :

În concluzie, Horizon 32HL813H reprezintă un Smart Tv LED avantajos din gama 2016, capabil să garanteze o experienţă de utilizare ireproşabilă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 80cm
  • 2016
  • HD Ready
  • Modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.