HORIZON 32HL810H – Smart Tv ieftin şi modern, din gama 2015

Dacă vrei să îţi achiziţionezi un televizor smart accesibil, atunci îţi recomand cu încredere un model al brand-ului Horizon. Cei drept nu se află pe lista celor mai renumiţi producători, însă reuşeşte să atragă atenţia prin gama de produse fiabile pe care o pune la dispoziţie de ceva timp.

HORIZON 32HL810H se află în topul celor mai ieftine Smart Tv-uri de pe piaţă, un LED ce provine din gama de televizoare a anului 2015. Reprezintă o soluţie avantajoasă, datorită funcţiilor smart pe care le deţine, cât şi al design-ului plăcut pe care îl prezintă. Este o variantă potrivită fie unui sufragerii mari, fie unui dormitor spaţios, în ambele situaţii conferind un aer elegant şi modern.

Ei bine, la capitolul preţ se prezintă excelent, astfel la eMag preţul online al televizorului este de doar 1.099 de lei (vezi preţ actualizat).

Se laudă cu un design plăcut, cu finisaje moderne, având ramă îngustă şi colţuri drepte. Se poate monta atât pe standul solid din dotare, cât şi pe un suport Tv de perete, graţie compatibilităţii Vesa (200 x 100mm). Nu cântăreşte decât doar 8.5kg, măsurând standard cu suport 735 x 478 x 185(W x H x D ) mm şi fără suport 735 x 438 x 36(W x H x D ) mm. Puterea consumată de acesta este de aproximativ 41W, un consum favorabil, ce se datorează tehnologiei LED.

Acelaşi Smart Tv ieftin se poate procura şi din stocul celor de la evoMag, ClickShop, precum şi de la Cel.

Imagini cu HORIZON 32HL810H :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ecranul device-ului este unul Edge LED, ce măsoară o diagonală de 81cm. Graţie tehnologiei LED, regimul termic este relaxat, garantând astfel un consum energetic favorabil, dar şi o durată lungă de viaţă. Imaginea reprodusă va fi la o rezoluţie maximă de 1366x768p, într-un format HD. Mai are ca şi caracteristici de imagine unghiul larg de vizibilitate (176 / 176 grade), aspectul imaginii de 16:9, luminozitatea de 300 cd/mp şi tehnologia CME Dinamic 200Hz. CME Dinamic, repectiv Clear Motion Engine 200Hz are rolul de a îmbunătăţi reproducerea imaginilor în mişcare, obţinând o mişcare fluentă, fără posibilitatea sacadării.

În ceea ce îl priveşte partea audio, oferă un sunet stereo, redat de către cele două difuzoare audio de 12W ambele. Caracteristica specială Dolby Digital + garantează un zgomot redus şi o liniaritare excepţională într-o gamă diversificată de frecvenţe audio.

Nelipsitul player multimedia integrat asigură redarea unul conţinut video, cât şi audio, de pe orice unitate de memorie USB, fără a mai fi necesar un alt echipament intermediar.

Desigur, dispune şi de tuner digital cu format DVB-T şi DVB-C, ce înlocuieşte perfect decodorul extern sau mediaboxul.

Să nu uităm că avem de-a face cu un Smart Tv, ce permite accesul online la diverse aplicaţii interesante. Poate accesa diferite pagini, mulţumită browserului Opera.

Conexiunea la internet a televizorului se poate realiza rapid atât prin Wireless Ready, cât şi prin cablu RJ-45.

Mai vine echipat cu două porturi HDMI, cu o intrare Scart, cu o intrare component, cu două porturi USB 2.0, cu o ieşire audio digitală, cu minijack căşti, cu intrare PC, cu Slot CI+ şi cu D-SUB.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, HORIZON 32HL810H este un Smart Tv din 2015, un televizor modern cu performanţe smart, ce asigură o calitate video/audio excelentă, conferind o modernitate excepţională încăperii.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Design modern
  • Gama 2015
  • Raport favorabil dintre preţ-calitate
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.