Horizon 32HL737H – televizor LED de 80cm, accesibil şi modern

Horizon 32HL737H este un televizor decent, conceput în mod special pentru camerele nu foarte spaţioase, precum pentru un dormitor, pentru o cameră de hotel sau pentru o bucătării. Este capabil să asigure un bun suport pentru transmisiile Tv, cât şi pentru rolul de monitor la laptop sau la consola de jocuri.

Acesta LED asigură reproducerea unui conţinut de bună calitate, cu unghiuri de vizibilitate largi, aducând totodată un plus de rafinament şi de eleganţă locului în care este amplasat, graţie design-ului modern pe care îl poartă.

Faptul că nu este un Smart Tv reflectă asupra preţului de achiziţie, modelul de faţă fiind disponibil la eMag la doar 649 de lei (vezi preţ actualizat).

Se laudă cu o construcţie ultra modernă, de calitate înaltă, exteriorul acestuia fiind de culoare neagră. Este ideal atât montat pe suportul acestuia, cât şi pe perete, pe un suport Tv, care desigur se achiziţionează separat de device. Lucrul acesta se datorează compatibilităţii Vesa de 200 x 100mm.

Tehnic vorbind, are o putere consumată de 41W, cântăreşte 5.5kg şi măsoară standard 715 x 77 x 438(W x H x D) mm fără stand, respectiv 715 x 185 x 478(W x H x D) mm cu stand.

LED-ul de faţă este disponibil şi în magazinul de specialitate CEL.

Imagini cu Horizon 32HL737H :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest Tv Horizon deţine un ecran Direct LED de 80cm în diagonală, capabil să asigure o rezoluţie HD Ready la 1366 x 768pixeli. Oferă unghiuri de vizibiltiate excelente (de 178/178 de grade pe orizontal/vertical), o luminozitate de 300 cd/m², o rată de aspect a imaginii de 16:9, precum şi un contrast dinamic de 4.000:1.

Pe lângă toate acesta, beneficiază şi de tehnologia CME (Clear Motion Engine) ce ajută la reproducerea imaginilor în mişcare la o calitate de excepţie.

Sunetul este asigurat de către sistemul audio stereo integrat de 12W putere. Odată cu acesta, vine şi o listă de moduri de sunet presetate, ce pot fi alese în funcţie de conţinutul reprodus.

Deţine Slot CI+ şi Tuner digital cu format DVB-T şi DVB-C, capabile să asigure recepţionarea directă a transmisiilor TV HD şi digitale, fără a mai fi util mediabox-ul sau decodorul extern.

Player-ul multimedia permtie redarea conţinutului video/foto/audio direct de pe unitate Hard Disk extern sau de pe stick de memorie USB.

Cât despre ramura conectivităţii, vine dotat cu o ieşire audio digitală, cu un port HDMI, cu o intrare Scart, cu o intrare USB 2.0, cu RF In, cu intrare PC, cu intrare component, precum şi cu Minijack căşti.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Horizon 32HL737H este un televizor de calitate bună, cu specificaţii decente, ideal celor ce caută un bun suport pentru transmisiile Tv.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 80cm
  • Design modern
  • HD Ready
  • Accesibil
Contra:
  • Nimic

One thought on “Horizon 32HL737H – televizor LED de 80cm, accesibil şi modern

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.