Horizon 32HL735H – LED de 80cm cu rezoluţie HD, accesibil şi modern

Dacă te-ai hotărât să îţi achiziţionezi un televizor modest, fără funcţii şi caracteristici smart, ci doar cu un aspect modern şi elegant, care să îţi ofere un suport decent atunci când vine vorba de vizualizare Tv, atunci modelul despre care o să îţi vorbesc astăzi o să îţi atragă atenţia cu siguranţă.

Horizon 32HL735H reprezintă o variantă accesibilă din 2016, un televizor foarte atrăgător ca şi aspect, ce reuşeşte să se integreze perfect în orice tip de locuinţă. Este un non Smart Tv cu funcţie de monitor, ideal pentru PC sau consola de jocuri.

Preţul de achiziţie este unul avantajos pentru toate buzunarele, astfel acest televizor este disponibil la eMag la doar 699 de lei (vezi preţ actualizat).

După cum observăm, este un device atractiv cu construcţie slim, foarte plăcut la prima vedere, datorită exteriorului modern de culoare albă. Prezintă detalii şi finisaje impresionante, ce aduce un plus de rafinament locului în care este amplasat. Tehnic vorbind, cântăreşte 5.5kg şi măsoară standard 715 x 77 x 438 W x H x D) mm fără suport, precum 715 x 185 x 478(W x H x D) mm cu suport.

Are o putere de consum de invidiat, respectiv de numai 41W, cu mult mai puţin decât consumul unul bec clasic de 60W.

Pe lângă faptul că poate fi montat pe standul din dotare, acceptă să fie montat şi pe perete, pe un suport Tv achiziţionat separat de Tv, graţie compatibilitii Vesa de 200 x 100mm.

Imagini cu Horizon 32HL735H :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere video, deţine un display economic ce măsoară 80cm în diagonală, oferind rezoluţii High Definition la maxim 1366 x 768p. Este un ecran cu unghiuri largi de vizibilitate (176/176 de grade), ce beneficiază de un contrast dinamic de 4000:1, de o rată de aspect a imaginilor de 16:9 şi de o luminozitate de 300 cd/m².

Pe partea de sunet, vine dotat cu două difuzoare audio stereo integrate, ce dezvoltă o putere maximă de 12W. Mai mult de atât, pune la dispoziţie o listă cu moduri de sunet presetate, ce pot fi alese în funcţie de ce conţinut urmăreşti.

Tuner-ul digital (DVB-T şi DVB-C) împreună cu Slot-ul CI+ înlocuiesc perfect mediabox-ul sau decodorul extern, utile la recepţionarea posturilor Tv în format digital şi HD.

Pentru reproducerea conţinutului preferat, deţine player-ul multimedia integrat ce redă conţinutul direct de pe unitate HDD sau stick de memorie USB, pe televizor.

Mai pune la îndemna un port HDMI, un port USB 2.0, minijack căşti, intrare PC, ieşire audio digitală, RF In, intrare antenă, redare video, intrare component şi intrare Scart.

Concluzie :

În concluzie, Horizon 32HL735H este un televizor ieftin şi modern, perfect pentru orice tip de locuinţă, capabil să asigure reproducerea unui conţinut de calitate foarte bună.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 80cm
  • Modern
  • HD Ready
  • Accesibil
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.