Horizon 32HL733H – Smart Tv accesibil de 80cm, cu rezoluţie HD Ready

Horizon 32HL733H este unul dintre cele mai avantajoase televizoare de pe piaţă, datorită faptul că vine cu un raport preţ-calitate excepţional. Se laudă cu funcţii şi specificaţii smart, precum şi cu un aspect modern, ce conferă un aer elegant atât unei sufragerii spaţioase, cât şi unui dormitor decent.

Nu doar că asigură rolul unui televizor de calitate, ci şi rolul de monitor la PC sau consolă, asta în situaţia în care vrei să te bucuri de un conţinut multimedia preferat mai bun.

Pune la îndeamnă magazinul online Opera Tv Store, precum şi posibilitatea accesării site-urilor de socializare (Twitter, FaceBook) sau altor pagini interactive (Youtube, AccuWeather, Flickr Netflix etc.).

Acest model 32HL733H este disponibil la eMag, la preţul avantajos de ofertă de doar 679 de lei (vezi preţ actualizat).

Impresionează la capitolul design printr-o construcţie robustă, comprimată într-un aspect destul de subţire. Finisajele şi elementele perfecte sunt pe un fond de culoare neagră. Greutatea televizorului este de 5.5kg, dimensiunile standard măsurând 715 x 77 x 438(W x H x D) mm fără stand şi 715 x 185 x 478(W x H x D) mm cu stand.

Compatibilitatea Vesa de 200 x 100mm îi permite să fie montat pe un suport Tv de perete, lucru ce asigură o vizualizare ca de cinema. Puterea de consum a device-ului este de doar 41W, ceea ce înseamnă că este cu mult mai mică decât puterea consumată a unui bec clasic.

Acelaşi Smart Tv accesibil se întâlneşte şi în magazinele online evoMag şi CEL.

Imagini cu Horizon 32HL733H :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest Horizon vine dotat cu un display Direct LED de 80cm în diagonală. Beneficiază de o rată de aspect a imaginii de 16:9, de o luminozitate de 300 cd/m², de un contrast dinamic de 4.000:1, precum şi de o rezoluţie HD la maxim 1366 x 768pixeli.

Mai mult decât atât, se laudă cu unghiuri de vizualizare excelente, de 178/178 de grade atât din orizontală, cât şi din verticală.

Sunetul este asigurat de către sistemul integrat audio stereo, ce livrează o putere de 12W (2x6W). Pune la îndeamnă o listă numeroasă cu moduri presetate de sunet, ce îmbunătăţesc semnificativ calitatea sunetului redat.

Datorită Tuner-ului digital (DVB-T şi DVB-C) şi Slot-ului CI+ recepţionarea transmisiilor Tv (digitale şi HD) nu va mai avea nevoie de un alt mediabox sau decodor extern.

Player-ul multimedia oferă posibilitatea reproducerii oricărui conţinut preferat (foto/video/audio), direct de pe stick de memorie sau de pe unitate HDD.

În ceea ce îl priveşte conectivitatea, conexiunea la internet este asigurată de LAN (RJ-45). În plus, deţine şi următoarele porturi: Minijack căşti, Scart, ieşire audio digitală optică, USB 2.0, intrare component şi HDMI.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Horizon 32HL733H este un Smart Tv super accesibil, un televizor modern şi performant, ideal oricărei încăperi.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 8ocm
  • Accesibil
  • Modern
  • HD Ready
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.