Horizon 32HL730H

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Horizon 32HL730H se află printre cele mai accesibile non Smart Tv-uri de pe piața electronicelor, la ora actuală, ce se prezintă cu un design foarte atrăgător.

Include o serie de specificații decente, astfel încât să asigure o calitate bună a imaginilor reproduse și un sunet perfect, pe măsura acestora.

Așadar, un astfel de televizor cu specificații decente, însă cu un design ultra-modern, se achiziționează la un preț extrem de bun, de doar 899lei (Vezi preț actualizat).

În ciuda, prețului său mic, se remarcă printr-un design foarte elegant, cu finisaje moderne. Se bucură de un aspect compact, având dimensiuni reduse de 735 x 478 x 185 mm și cântărește undeva la 6.5Kg.

Imagini cu Horizon 32HL730H :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vine echipat cu un display de tip Direct LED, ce se are o diagonală de 81cm și o rezoluție HD de 1366 x 768p. Se bucură de un contrast dinamic de 4000:1, de o luminozitate de 300cd/mp și de un aspect imagine de 16:9. Beneficiază de un unghi de de vizibilitate de 178/178 grade și de caracteristica specială CME Dinamic 100Hz (Clear Motion Engine).

Sunetul, are la bază o linie audio Nicam Stereo, concepută din două difuzoare de 2 x 6W, îmbunătățite de caracteristica specială audio, Dolby Digital Plus. Per total, te vei bucura de un sunet bun, clar și fără distorsiuni.

Am putea spune că la nivel de conectivitate se descurcă excelent, fiind dotat cu numeroase conexiuni, ca: un port Minijack căști, un port HDMI, o intrare component, o intrare USB 2.0, o intrare PC D-sub 15pini, o intrare Scart, RF In, Digital Audio Out (Coaxial) și Slot CI+.

Ca și caracteristici speciale, mai beneficiază de Tuner digital DVB-T, DVB-C, Player multimedia, Compatibil VESA (mm): max. 200 x 100 și Very Narrow Design. Mulțumită Tuner-ului digital, canalele Tv vor fi recepționate în formate HD.

În final, televizorul Horizon 32HL730H este un device ieftin, însă utilat cu o serie de funcții interesante și cu un desgin extrem de atrăgător.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non Smart TV
  • LED
  • Diagonala de 81cm
  • HD
  • Tuner digital
  • Player multimedia integrat
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.