HORIZON 28HL710H – este un televizor atrăgător, modern şi super accesibil

Din categoria non Smart Tv-urilor, HORIZON 28HL710H este unul dintre cele mai atractive LED-uri ale lui 2015, un televizor modern şi foarte accesibil, potrivindu-se perfect într-un dormitor modern sau bucătărie distinsă.

Beneficiază de Very Narrow Design, de compatibilitate Vesa de 100 x 100mm, având o putere de consum de numai 33W. Este capabil să asigure cele mai bune conţinuturi video, cât şi audio, datorită specificaţiilor sale din dotare.

Cât despre preţ, se poate cumpăra din gama de televizoare a magazinului online eMag, cu preţul de doar 849 de lei (vezi preţ actualizat).

La nivel de detalii tehnice şi design, pot spune că se prezintă foarte bine, oferind o elegantă excepţională prin finisajele şi elementele din construcţie. Cântăreşte în jur de 5.7Kg şi măsoară numai 640 x 427 x 185(W x H x D) mm, cu tot cu standul ce vine la pachet cu Tv-ul.

Imagini cu HORIZON 28HL710H :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se prezintă cu un display de tip Edge LED, cu diagonala de 71 de centimetrii. Are un contrast dinamic de 3000:1, o luminozitate de 300cd/mp, o vizbilitate de 178/178 de grade şi un aspect de imagine de 16:9. Asigura un format HD, la o rezoluţie de 1366 x 768pixeli, fiind optimizat prin caracteristica specială de imagine CME Dinamic 100Hz (Clear Motion Engine).

Din punct de vedere audio, se bucură de un sistem Nicam Stereo, format din două difuzoare de 12W, optimizat prin tehnologia avansată Dolby Digital Plus.

La baza conectivităţii, găsim un port HDMI, o intrare Scart (RGB), un port Minijack căşti, o intrare component, o intrare USB 2.0, o intrare PC, Slot CI+ şi RF In.

Noul televizor Horizon, îţi oferă posibilitatea de a fii montat pe perete, cu ajutorul unui suport Tv SP22T, de tip reglabil, astfel vizibilitatea va fii ireproşabilă.

În concluzie, HORIZON 28HL710H televizorul este un model super accesibil şi atrăgător, perfect în dormitorul sau bucătăria unei locuinţe distinse.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 71cm
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.