Horizon 24HL719H – televizor modern cu preţ mic şi performanţe bune

Horizon 24HL719H este un televizor accesibil şi distins, potrivit perfect camerelor mai puţin spaţioase, precum unei bucătării sau unui dormitor, oferind un aer modern şi elegant.

Avem de-a face cu un televizor decent, fără funcţii şi tehnologii smart, ce provine din gama anului 2015. Reprezintă un model compatibil Vesa (75 x 75mm), asta înseamnă că poate fi montat pe un suport Tv de perete, obţinând o vizualizare mai bună, şi totodată mai mult spaţiu. Are o putere consumată de numai 25W, făcând o comparaţie, ar fi cam de 4 ori mai mică decât consumul unui bec de 100W, ceea ce înseamnă foarte puţin.

Se bucură de un raport favorabil dintre calitate şi preţ, astfel modelul de faţă se găseşte în oferta eMag la preţul de achiziţie de numai 649 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al aspectului, prezintă un design plăcut, pe un fond de culoare neagră, ce conferă o modernitate excelentă. Tehnic privind, cântăreşte în jur de 3.8kg şi măsoară standard 554 x 370 x 134(W x H x D) mm cu stand şi 554 x 339 x 35(W x H x D ) mm fără stand.

Acelaşi televizor accesibil îl întâlnim şi în oferta magazinului online Clickshop, Cel şi evoMag.

Imagini cu Horizon 24HL719H :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest model Horizon 24HL719H este prevăzut cu un display Edge LED, cu diagonala de 61cm, ce se prezintă foarte bine din punct de vedere al calităţii video. Are o rezoluţie maximă de 1366 x768pixeli, specifică formatului High Definiton pe 16:9. Se bucură de o luminozitate excelentă de 250 cd/m² şi de un contrast nativ de 3000:1, astfel te vei bucura de imagini clare şi naturale.

În privinţa calităţii audio, aş spune că se prezintă puţin nepregătit, fiind dotat cu două difuzoare audio, cu puterea de doar 5W. Acest lucru este influenţat în mare parte de preţul accesibil de achiziţie, însă se poate rezolva problema cu un sistem audio Home Cinema sau cu un soundbar.

Pe lângă faptul că îl puteţi utiliza doar pentru a privi diferite posturi Tv, oferă şi altă posibilităţi de divertisment, precum poate fi o interfaţă perfectă pentru consola de gaming sau pentru diverse sisteme de a reda conţinut video, cât şi audio.

Pentru toate acestea, deţine un port HDMI, un Slot CI+, o ieşire audio RCA, un port USB 2.0 pentru stick sau HDD extern, o intrare component, o intrare Scart şi un minijack de 3.5mm pentru căşti audio.

Deţine player multimedia, Tuner Digital (DVB-T şi DVB-C), Redare video şi Intrare antenă. Mulţumită Tuner-ului digital, nu vei mai avea nevoie de un alt decodor obişnuit, pentru a recepţiona canalele digitale. Player-ul multimedia este extrem de util atunci când vrei să vizionezi un conţinut video sau pur şi simplu să asculţi muzică de pe un HDD extern sau stick de memorie USB.

Ar fi de specificat faptul, că poate fi utilizat şi pe post de monitor la PC, având la dispoziţie diferite moduri de conectivtiate, precum prin HDMI, prin Scart, prin intrarea component sau prin intrarea PC (VGA).

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Horizon 24HL719H este un televizor decent, cu un raport preţ-calitate favorabil, fiind o variantă ideală pentru dormitor, pentru bucătărie sau chiar pe post de monitor.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspect plăcut
  • Gama 2015
  • Raport preţ-calitate avantajos
Contra:
  • Calitate audio slabă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.