Horizon 24HL711H – televizor accesibil şi modern din gama 2016

Horizon 24HL711H este un televizor decent din seria 2016, un model ce nu deţine funcţii şi tehnologii inteligente, ci doar specificaţii de bază, ce îl fac capabil să asigure un suport bun pentru reproducerea conţinutului Tv şi nu numai.
Reprezintă o alegere excelentă atât pentru bucătărie, cât şi pentru dormitor, în ambele situaţii aducând un plus de eleganţă şi de rafinament, graţie elementelor şi finisajelor perfect definite.

Surprinde plăcut prin design-ul modern de culoare albă, potrivit oricărui stil de locuinţă. Poate fi utilizat atât pe post de televizor, cât şi pe post de monitor la consolă sau calculator, asta în cazul în care se doreşte un conţinut mai de calitate.

Preţul televizorului este pe cât se poate de avantajos, astfel este disponibil în magainul de specialitate eMag la doar 499 de lei (vezi preţ actualizat).

După cum am spus, prezintă o construcţie ultra modernă şi elegantă, de culoare albă, ce oferă un plus de rafinament locului în care este amplasat. Nu doar că poate fi montat pe standul acestuia din dotare, ci şi pe un alt suport Tv de perete, graţie caracteristicii Vesa de 75 x 75mm.
Tehnic vorbind, are o greutate de doar 3.8kg şi măsoară standard 554 x 35 x 339(W x H x D) mm fără suport, respectiv 554 x 134 x 370(W x H x D) mm cu suport.

Acelaşi televizor modern şi avantajos se întâlneşte şi în magazinele CEL şi evoMag.

Imagini cu Horizon 24HL711H :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul televizor este proiectat cu un display de tip Edge LED ce măsoară o diagonală de 61cm, respectiv 24inch. Este un ecran decent, ce asigură o rezoluţie High Definiton la maxim 1366 x 768p. Beneficiază de o rată de aspect de 16:9 a imaginii, de o luminozitate de 250 cd/m² şi de un contrast dinamic de 3.000:1. Astfel, este capabil să afişeze imagini naturale, cu tonuri de culori bogate.

În plus de toate acestea, se laudă cu caracteristica Clear Motion Engine, un motor de procesare capabil să garanteze o reproducere video de excepţie. În privinţa unghiurilor de vizibilitate, sunt perfecte atât din verticală, cât şi din orizontală, respectiv de 176/176 grade.

În privinţa sunetului, vine echipat cu două difuzoare audio stereo ce dezvoltă o putere totală de 5W, având la bază caracteristica superioară de sunet Dolby Digital Plus.

Beneficiază atât de Slot CI+, cât şi de Tuner digital DVB-T/C, utile la receptarea transmisiilor Tv HD şi digitale, fără a mai necesita alt decodor extern sau mediabox.

Player-ul multimedia integrat împreună cu funcţia Personal Video Recorder (PVR) permite redarea oricărui tip de conţinut multimedia, fie de pe Stick de memorie USB, fie de pe unitate HDD. Pe lângă asta, permite şi înregistrarea conţinutului preferat direct pe stocările externe.

În ceea ce îl priveşte capitolul conectivitate, pune la dispoziţie un port USB 2.0, un port HDMI, o intrare PC, o intrare component, o intrare Scart şi Minijack căşti.

Concluzie :

În concluzie, Horizon 24HL711H este un televizor decent de generaţie nouă, un model ideal pentru dormitor sau bucătărie, capabil să asigure o reproducere excelentă a conţinutului preferat.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 61cm
  • Aspect modern
  • Ieftin
  • Gama 2016
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.