Horizon 22HL719H – televizor modern din gama 2015, cu funcţie de monitor

Horizon 22HL719H este un televizor de generaţie 2015, un model ce nu deţine funcţii şi specificaţii smart, extrem de accesibil, perfect pentru ce mai puţin pretenţioşi, în materie de tehnologie.

Vorbim despre un LED compatibil Vesa 75 x 75mm, cu o putere de consum de doar 22W, ce se laudă cu funcţia de monitor, ce poate fi folosi pe post de display la pc. În dotarea acestuia găsim tuner digital DVB-C şi DVB-T, redare video, intrare antenă şi player multimedia integrat.

Din punct de vedere al preţului de achiziţie, este un dispozitiv extrem de avantajos şi de accesibil, astfel cei de la eMag îl comercializează cu preţul de numai 699 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi caracteristici tehnice cât şi estetice, ar fii de spus că prezintă un exterior modern şi elegant, pe un fond negru, având o greutate de doar 3kg. Cât despre dimensiuni, cu stand măsoară 516 x 352 x 134(W x H x D) mm, iar fără stand 516 x 317 x 35(W x H x D) mm.

Imagini cu Horizon 22HL719H :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ecranul din dotare, are o diagonală de 56 de centimetrii fiind Full HD, cu o rezoluţie de 1920 x 1080p. Este vorba despre un ecran de tip Edge LED, ce are ca şi specificaţii video următoarele: unghi de vizibilitate 178/178 de grade, aspect imagine 16:9, contrast nativ de 3000:1 şi o luminozitate de 250 cd/m².

În privinţa sunetului, avem de-a face cu o linie audio Nicam A2 stereo, de 5W, îmbunătăţită prin tehnologiile avansate de sunet, precum Dolby Digital + şi Equalizer.

Vis-a-vis de conectivitate, pune la dispoziţie o serie diversificată de porturi, precum: o intrare Scart, o intrare USB 2.0, o intrare PC, o ieşire audio, Slot CI+, un port HDMI, minijack căşti şi o intrare component.

Dacă vrei să te bucuri de o atmosferă asemănătoare celei de cinema, poţi monta noul Tv pe un suport Meliconi, pentru o vizibilitate ireproşabilă.

Acestea fiind spuse, Horizon 22HL719H este un non Smart Tv cu funcţie de monitor, elegant şi modern, fiind extrem de avantajos şi de accesibil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 56cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.