Horizon 20HL719H – televizor accesibil şi modern, de 55cm

Horizon 20HL719H este o soluţie ideală dacă vrei să îţi achiziţionezi un televizor ieftin şi modern, de dimensiuni reduse, pe care să-l montezi în camera celor mici sau în bucătărie. Provine din gama de televizoare a anului 2015, un model recent, ce aduce după el un design plăcut, afişând astfel un plus de eleganţă încăperii.

Vorbim despre un televizor decent, ce reuşeşte să atragă atenţia în mod special prin preţul avantajos de achiziţie, cât şi prin calităţile sale. Poate fi montat cu uşurinţă pe suportul din dotare, cât şi pe perete, pe un suport Tv reglabil, graţie compatibilităţii Vesa de 75x75mm.  Se laudă cu o putere consumată extrem de redusă, undeva la doar 19W, undeva la doar 19W, cam de 3 ori mai mică decât a unui bec de 60W.

Este pe cât se poate de convenabil ca şi cost de achiziţie, astfel la eMag preţul online este de numai 449 de lei (vezi preţ actualizat).

Design-ul plăcut se datorează construcţiei sale lucioase, de culoare neagră. Cântăreşte numai 2.9kg şi măsoară standard 473 x 294 x 34(W x H x D)mm cu stand, precum 473 x 328 x 134(W x H x D)mm fără stand.

Acelaşi televizor decent îl regăsim şi în stocurile magazinelor CEL, ClickShop şi evoMag.

Imagini cu Horizon 20HL719H :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aparţine tehnologiei Edge LED, ecranul HD măsurând o diagonală de 51cm. Este capabil să reproducă imagini naturale şi bogate în culori, graţie caracteristicilor avansate de imagine, precum Clear Motion Rate 100, luminozităţii de 200 cd/m², contrastului nativ de 1000:1 şi unghilui de vizibilitate de până la 178 de grade.

Sunetul este asigurat de către sistemul Nicam Stereo, ce deţine două difuzoare audio cu bass reflex, ce dezvoltă o putere de 5W. Ca şi caracteristici, beneficiază de Dolby Digital Plus şi de Equalizer, ce îmbunătăţesc semnificativ calitatea audio obţinută.

Din dotarea acestuia nu putea lipsi Tuner-ul digital (cu format DVB-T şi DVB-C) şi Slot-ul CI+, ce înlocuiesc decodorul sau mediabox-ul, pentru recepţionarea posturilor Tv, atât în format digital, cât şi în format HD.

Dispune şi de player multimedia încorporat, funcţie ce permite redarea conţinutului dorit direct de pe HDD extern sau de pe Stick de memorie, conectate la portul USB al televizorului.

Se prezintă destul de bine şi din punct de vedere al posibilităţilor de conectivitate, astfel vine echipat cu USB 2.0, cu RCA (audio), cu HDMI, cu intrare PC, cu intrare component, cu Scart şi cu Minijack căşti de 3.5mm.

Concluzie :

Concluzionând, Horizon 20HL719H reprezintă un televizor accesibil ca şi preţ, cu un design plăcut, capabil să ofere o funcţionalitate foarte bună în orice situaţie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Design plăcut
  • Gama 2015
  • Ieftin
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.