Heinner Soft Cream HEM-250 – espressor de cafea manual, accesibil şi modern

Heinner Soft Cream HEM-250 cu siguranţă reprezintă unul dintre cele mai accesibile espressoare manuale de cafea de pe piaţă, un model de calitate, ce surprinde cu rezultate neaşteptat de bune.

Vorbim despre un aparat de cafea manual, ce are o putere de 1050W. Are o presiune de 15 bari, capacitate pentru o singură ceaşcă, precum şi rezervor detaşabil de apă de 1l. Este ideal şi acasă, dar şi la serviciu, fiind capabil să prepare cele mai delicioase espresso şi cappuccino.

Acest model avantajos Soft Cream HEM-250 se poate achiziţiona din magazinul online eMag, cu doar 339 de lei (vezi preţ actualizat).

Deţine un design modern şi compact de culoare neagră, având şi câteva decoraţiuni elegante din inox. Datoria acestei construcţii de dimensiuni reduse, aparatul de faţă nu va ocupa foarte mult din spaţiul bucătăriei.

Acelaşi aparat de cafea avantajos este disponibil şi la CEL, Flanco, evoMag şi ClickShop.

Imagini cu Heinner Soft Cream HEM-250 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest produs electrocasnic Heinner se recomandă a se alimenta la 220 – 240V, cu o frecvenţă de 50 – 60Hz.

Aşa cum am spus, poate prepara o singură ceaşcă de cafea, alimentarea acestuia făcându-se doar cu cafea măcinată.

Se laudă cu două filtre din inox, cu boiler din aluminiu, cu placă de încălzire, cu buton de control al aburului, cu port filtru, cu mâner port filtru, cu linguriţă pentru măsurare, cu bară de presat şi cu sistem de siguranţă, reprezentat de către o vâlvă de presiune.

Ca aparatul să fie cât mai uşor de curăţat, producătorul de faţă a decis să îl conceapă cu tăviţă de scurgere şi cu rezervor de apă detaşabile. În felul acesta, se poate igieniza foarte rapid şi uşor, după utilizare.

În privinţa utilizării, în partea frontală deţine panoul de control, alcătuit din 5 butoane reprezentate de câte o pictogramă cu rolul fiecăruia.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Heinner Soft Cream HEM-250 este un espressor de cafea manual low cost, un aparat potrivit atât acasă, cât şi la serviciu, în ambele situaţii garantând prepararea unor cafele savuroase.

Concluzie :

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • 1050W putere
  • 15 bari
  • Manual
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.