Heinner Retro Effect HEM-200 – espressor manual cu aspect deosebit, de 800W putere

Heinner Retro Effect HEM-200 este un espressor de cafea manual, o apariţie nouă şi interesantă pe piaţa de nişă de la noi, care se pare că abundă în modele care mai de care mai moderne şi mai performante. Cel de faţă este întru totul deosebit, de la culoare, formă, trăsături, până la modul de utilizare.

Este o variantă manuală de 800W putere, ce are o presiune a aburului de 5 bari. Include un rezervor de apă de 0.25l, având o capacitate pentru o singură ceaşcă.

Acest model Effect HEM-200 este deja disponibil în gama de produse eMag, la numai 146 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi aspect, poartă un design deosebit retro, cu finisaje şi elemente subtile, totul fiind pe un fond de culoare roşie. În partea frontală deţine termometrul pentru apă, lucru ce aduce un aer elegant şi modern aparatului. Este proiectat sub forma unui ceas rotund, cu cadran de culoare neagră.

Acelaşi espressor de cafea retro este disponibil şi la evoMag, Flanco şi CEL.

Imagini cu Heinner Retro Effect HEM-200 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşa cum spuneam, este un espressor de 800W putere, ce necesită alimentare la o tensiune de 220-240V, cu o frecvenţă de 50-60Hz.

Alimentarea aparatului se face doar cu cafea măcinată, fiind capabil să prepare cele mai delicioase Espresso şi Cappuccino.

Termometrul frontal pentru indicarea temperaturii apei, este ideal pentru obţinerea unui espresso perfect.

Pe lângă termometru pentru apă, deţine şi dispozitiv de spumare, boiler din aliaj de aluminiu, un filtru din inox, precum şi o tavă de scurgere detaşabilă.

În privinţa raportului dintre calitate şi preţ, este un aparat apreciabil, încadrându-se printre primele locuri în topul celor mai bune şi accesibile espressoare, cu preţul de până la 300 de lei.

Ca şi puncte slabe, aş enumeră durata mare de încălzire, calitatea medie a spumei, presiunea de doar 5 bari şi capacitatea redusă a rezervorului de apă. Însă, toate acestea influenţează direct preţul de achiziţie al espressorului.

Opinii pro și contra :

În concluzie, Heinner Retro Effect HEM-200 reprezintă un espressor manual deosibit, remarcat printr-un raport preţ-calitate avantajos.

Concluzie :

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • 800W putere
  • Accesibil
  • Ultra-modern
Contra:
  • 5 bari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.