Heinner Master Collection HEM-1050XMC – espressor manual cu râşniţă incorporată, modern şi accesibil

Heinner Master Collection HEM-1050XMC este un espressor de cafea de tip manual, ce prepară cele mai gustoase şi proaspete Cappuccino, Espresso sau cafele, într-un mod extrem de rapid.

Vorbim despre un aparat electrocasnic excelent în orice bucătărie modernă, ce are o putere de 1050W, o presiune a aburului de 15 bari, un rezervor de apă de 1.5l şi multe alte funcţii, pe care le vom prezenta în acest review.

În privinţa costului de achiziţie, este neaşteptat de accesibil, astfel cei de la eMag îl comercializează cu preţul de doar 407 lei (vezi preţ actualizat).

Vis-a-vis de specificaţiile tehnice ale acestuia, ar fii de spus că deţine tavă detaşabilă, la fel ca şi rezervorul de apă, prezentând un design modern, de culoare negru-argintiu.

Acelaşi espressor manual îl regăsim şi în ofertele magazinului Flanco.

Imagini cu Heinner Master Collection HEM-1050XMC :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Cu siguranţă aparatul de faţă prepară cele mai aromate şi proaspete băuturi calde pe bazaă de cafea, asta datorită faptului că alimentarea se face cu cafea boabe, având râşniţă de cafea integrată.

Din punct de vedere al funcţiilor şi al programelor, beneficiază de funcţia pentru Cappuccino, de sistemul de spumare, de funcţia de oprire automată, de sistemul de anti-picurare, de protecţie pentru supraîncălzire şi suprapresiune şi de dispozitiv detaşabil de spumare a laptelui.

În concluzie, espressorul Heinner Master Collection HEM-1050XMC este un aparat de tip manual, de calitate foarte bună, cu un design modern, capabil să garanteze cele mai savuroase şi delicioase cafele, espresso sau Cappuccino.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor manual
  • Presiune abur 15 bari
  • Alimentare cu cafea măcinată
  • Putere 1050W
  • Capacitate rezervor apă 1.5l
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.