Heinner HWM-M7012A+ – maşină de spălat rufe accesibilă şi modernă, cu afişaj LED

Heinner HWM-M7012A+ este o maşină de spălat decentă, modernă şi accesibilă, ideală familiilor mari, datorită capacităţii generoase de încărcare. Este un produs electrocasnic eficace, capabil să ofere rezultate peste limita aşteptărilor, atât la spălare, cât şi la centrifugare.

Are o capacitate de 7kg, încărcarea fiind de tip frontală. Provine din clasa energetică A+, are 1200rpm la centrifugare, afişajul fiind de tip LED.

Acest model HWM-M7012A+ se poate procura din oferele magazinului de specialitate eMag, cu preţul accesibil de doar 989 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă un design modern şi plăcut, pe un fond de culoare albă. Are o greutate de 61kg, dimensiunile standard măsurând 85 x 59.5 x 49.5(IxLxA) cm. Volumul tamburului este de până la 46l, diametrul hubloului măsurând 30cm.

Imagini cu Heinner HWM-M7012A+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum am spus, acest model Heinner este încadrat de către specialişti în clasa de eficienţă energetică A+. Astfel, consumul de curent electric înregistrat per program standard este de numai 1.2kWh. La fel de bine stă şi din punct de vedere al consumului de apă, astfel consumul per program standard înregistrat este de 52l, media anuală fiind de 10.800l.

Avem de-a face cu o maşină de spălat rufe automată destul de silenţioasă, ce înregistrează la centrifugare maxim 76 de decibeli, iar la spălare maxim 58 de decibeli.

În privinţa panoului de control, acesta este prevazul cu un buton selector înconjurat cu cele 8 programe de spălare prezente, alături de el fiind afişajul LED, precum şi butonul On/Off.

După cum spuneam şi mai sus, deţine 8 programe de spălare, printre care se enumeră şi programul pentru delicate, programul pentru sintetice, programul pentru lână, programul pentru bumbac şamd.

Odată cu acest produs electrocasnic automat, vor veni şi următoarele: cablul de alimentare cu lungimea de 1.5m, furtun de alimentare apă cu lungimea de 1m şi un furtun de evacuare apă cu lungimea de 1.6m.

Opinii pro și contra :

În concluzie, Heinner HWM-M7012A+ este o maşină de spălat rufe automată, un model accesibil şi eficient, potrivit familiilor generoase.

Concluzie :

Pro:
  • Display LED
  • Raport preţ-calitate bun
  • Clasa A+
  • Silenţioasă
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.