Heinner HWM-6010 – Mașină de spălat rufe, A+

Heinner HWM-6010 este o mașină de spălat rufe ieftină, economică, ce prezintă tip de încărcare frontală a rufelor. Este un produs de calitate, recent apărut pe piața electrocasnicelor, la un preț extrem de accesibil.

Ca și detalii, beneficiază de o capacitate de încărcare de 6Kg, de o viteză de centrifugare de 1000rpm și de o afișare LCD.

Când am spus că este o mașină de spălat accesibilă, prețul competitiv de achiziție confirmă spusele mele, așadar un astfel e produs de poate procură la numai 944lei (vezi preț actualizat).

Ar fi de specificat că este un produs din clasa A+ de eficiență energetică, astfel are o putere consumată de doar 2100W.

Construcția pe care o prezintă, este una modernă, pe un exterior alb, o culoare ce se potrivește oricărui stil. Este dimensionată astfel încât să nu ocupe foarte mult loc, așadar măsoară numai 85 x 59.5 x 47cm. În componența să, cuva vine din inox, iar tamburul din polipropilenă.

Regăsim același model de mașină de spălat rufe și în stocul celor de la Flanco.

Imagini cu Heinner HWM-6010 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Cele 8 programe de spălare, eficiente și economice, vor oferii rezultate ireproșabile la spălare cât și la centrifugare. Câteva din acestea sunt: program pentru delicate, program pentru bumbac, program pentru sintetice, program pentru auto-curățare, program rapid 15 minute și program pentru centrifugare.

Cât despre funcții speciale, se bucură de sistemul electronic al balansului, de reglarea temperaturii, de selectorul pentru viteza centrifugării, de sistem pentru detectare spumă, de programare întârziată, de blocare automată a ușii, de sistemul de siguranță pentru copii, de protecție anti-spumă și de opțiunea start-întârziat.

Un astfel de produs electrocasnic îl puteți pune la treabă la orice oră, fără a deranja pe cei din jur cu zgomotul produs. Așadar, în programul de spălare nivelul de zgomot nu depășește 62db, iar în programul de centrifugare nu sare de 75db.

Acestea fiind spuse, Heinner HWM-6010 este o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală, economică și eficace, ce o puteți achiziționa la un preț de ofertă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Clasă de eficiență energetică A+
  • 1000rpm
  • Capacitate de încărcare 6Kg
  • Afișaj LCD
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.