Heinner HWM-5080

Noua mașină de spălat rufe Heinner HWM-5080 domină pe piața electrocsnicelor, cu prețul său accesibil și prin design-ul său modern. Prezintă un tip de încărcare al rufelor frontal, având o capacitate de 5Kg și o viteză de centrifugare excelentă, de 800rpm.

Este un produs al clasei energetice A+, deci are un consum redus de energie electrică. Vine pe culoarea alb standard, iar dimensiunile acesteia sunt slim, de 85 x 59.5 x 47cm, așadar nu ocupă foarte mult din spațiu din locuință.

Așadar, pentru cei ce își doresc un aparat electrocasnic de calitate, Heinner HWM-5080 este mașina de spălat rufe ideală, ce vine comercializată la prețul excelent de doar 809lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Mașină de spălat vase Heinner HWM-5080 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Chiar dacă este o mașină de spălat rufe ceva mai ieftină, calitatea și performanța de care se bucură, am putea spune că se compară fără probleme cu a unui produs de top.

Modelul de față prezintă o serie variată de programe de spălare, printre care se regăsesc și programele speciale de autocurățare și de centrifugare.

Ca funcții speciale putem spune că deține un sistem inteligent de detectare spumă, beneficiază de control electronic al balanslui și de reglare automată a temperaturii.

Cu noul aparat ai oportunitatea de a selecta orice tip de program dorești, pentru orice nivel de murdărie sau țesătură, astfel încât să ai rezultate excelente la spălare și un consum de resurse extrem de redus.

Ca și detalii tehnice putem spune că se evidențiază prin materiale extrem de calitative și rezistente în timp, astfel cuva vine construită din inox iar tamburul din polipropilenă.

În concluzie, recomandăm cu plăcere acest model de mașină de spălat rufe cu încărcare de tip frontal Heinner HWM-5080, în mod special pentru cei ce își doresc calitate și performanță, la un preț scăzut.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Mașină de spălat rufe cu încărcare frontală
  • Clasa A+ de eficiență energetică
  • 8 programe
  • Autocuratare
  • Centrifugare
  • Control electronic al balansului
  • Reglarea temperaturii
  • Sistem detectare spumă
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.