Heinner HTCH-440FS – hotă telescopică încorporabilă din inox, cu două motoare

Heinner HTCH-440FS este o hotă modernă de tip telescopică, capabilă să se integreze fără probleme în stilul de amenajare al oricărei bucătării. În ciuda faptului că reprezintă un aparat electrocasnic extrem de accesibil ca preţ, se dovedeşte a fi destul de eficient pentru bucătăriile nu foarte spaţioase.

Avem de-a face cu un model din inox, dotat cu două motoare de câte 100W putere fiecare. Beneficiază de filtru de grăsime din aluminiu, de două lămpi de iluminare şi de 3 trepte de vitează, controlul acesteia fiind de tip mecanic.

Acest model HTCH-440FS poate fi achiziţionat şi online, din magazinul de specialitate eMag, cu doar 249 de lei (vezi preţ actualizat).

Estetic vorbind, prezintă o construcţie modernă de culoare argintie, decoraţiunea frontală fiind realizată din inox. Ca şi dimensiuni standard, măsoară 176 x 600 x 480 (I x L x A) mm, diametrul burlanului de evacuare fiind de 120 mm.

Acelaşi model convenabil este comercializat online şi de către magazinele Cel, Flanco şi evoMag.

Imagini cu Heinner HTCH-440FS:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Dat fiind faptul că specialiştii au încadrat-o în clasa de eficienţă energetică F, consumul de curent electric înregistrat anual este de 167kW.

Aşa cum am spus, este prevăzută cu două lămpi de iluminare pentru a asigura un iluminat suficient de puternic. Ca şi putere de consum, fiecare lampă în parte este de 40W.

După cum bine spuneam, această hotă încorporabilă Hainner beneficiază de 3 trepte de absorbţie. Aceste trepte de viteză influenţează atât nivelul de zgomot, cât şi capacitatea de absorbţie.

Astfel, nivelul de zgomot minim este de numai 61dB, iar cel maxim de 65dB.

Iar ca şi capacitate de absorbţie, volumul minim absorbit este de 232mc/h, iar cel maxim de 330mc/h. Această putere de absorbţie decentă o recomandă în mod special bucătăriilor obişnuite, nu foarte spaţioase.

Concluzie :

În concluzie, Heinner HTCH-440FS reprezintă o hotă telescopică de tip încorporabilă cu două motoare, capabilă să se integreze foarte rapid în stiul oricărei bucătării.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Telescopică
  • Filtru din aluminiu
  • 2 motoare
  • 2 lămpi de iluminare
Contra:
  • Clasa F

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.