Heinner HSBS-520NFX+ – aparat frigorific de tip Side by Side din clasa de eficienţă energetică A+

Heinner HSBS-520NFX+ reprezintă unul dintre cele mai accesibile aparate frigorifice de pe piaţă, de tip Side by Side. Este un aparat frigorific modern şi elegant, extrem de generos din punct de vedere al capacităţii de încărcare.

Dat fiind faptul că este un model de ultimă generaţie, se bucură de funcţii şi de sisteme avansate ce îl fac capabil să garanteze un spaţiu optim de depozitare tututor tipurilor de alimente.

Aparţine clasei energetice A+, având un volum brut total de 566l şi unul net total de 516l. Volumul net este împărţit în 339l la frigider şi în 177l la congelator.

Acest model HSBS-520NFX+ este prezent online şi în stocul magazinului de specialitate eMag, la preţul de 2.599 de lei (vezi preţ actualizat).

Privind din punct de vedere estetic, remarcăm o construcţie impunătoare de culoare inox painted, cu detalii şi finisaje elegante. Uşile au deschidere spre exterior, mânerele acestora fiind de tip încorporate. Beneficiază de iluminare interioară, dimensiunile standard ale aparatului măsurând 178.6 x 64.3 x 91 (IxLxA) cm. Cablul de alimentare măsoară o lungime până la de 2m.

Imagini cu Heinner HSBS-520NFX+:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul produs frigorific Side by Side de la Heinner este încadrat de către specialişti în clasa de eficienţă energetică A+. Aşadar, consumul energetic înregistrat anual este de numai 411kWh/an.

Discutăm despre un aparat frigorific cu sistem de răcire Full No Frost, ce deţine congelatorul în partea stângă, iar frigiderul în partea dreaptă.

Congelatorul cu volumul net de 177l, are o capacitate de congelare de până la 11kg/25h şi sistem automat de dezgheţare. Vine alcătuit din 5 rafturi normale, din 2 compartimente de tip lădiţă şi din 4 sertare pe uşă. Pe exteriorul uşii acestuia este proiectat ecrnul LED cu control electronic, ce informează în legătură cu temperatura presetată la interior.

Frigiderul cu volumul net de 339l, beneficiază de sistem automat de dezgheţare. Vine compus din 5 rafturi normale, din două compartimente pentru legume/fructe de tip lădiţă şi din 3 suporturi pe uşă.

La capitolul funcţii speciale, se laudă cu funcţia Super Cool, cu funcţia Super Freeze, cu funcţia “Inteligenţa artificială”, cu funcţia de avertizare pentru uşă deschisă şi cu sistemul Multi Air Flow.

Ar mai fi de menţionat că utilizează agent de răcire R600a (68g), că are clasă climatică SN, ST, N şi că nivelul de zgomot înregistrat la utilizare este de numai 43dB.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Heinner HSBS-520NFX+ reprezintă un aparat frigorific modern de tip Side by Side, evidenţiat printr-o capacitate generoasă de depozitare, precum şi prin numeroase funcţii şi sisteme avansate.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Side by Side
  • Full No Frost
  • A+
  • Inox
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.