Heinner HFF-160A+ – un congelator accesibil din clasa A+, eficient și încăpător

Heinner HFF-160A+ este un aparat frigorific încăpător, ideal pentru cei ce doresc un simplu congelator, cu o capacitate generoasă de încărcare și cu un consum redus de energie electrică.

Avem de-a face cu un congelator eficient, cu un volum brut total de 180 de litrii și cu unul net total de 160 de litrii.

Ca și preț, un astfel de congelator se regăsește în oferta celor de la eMag, la prețul excelent de numai 989 de lei (vezi preț actualizat).

Ca și design, prezintă un exterior de culoare albă, un aspect modern și elegant. Fiind congelator, dispune de o singură ușă, de tip reversibilă cu mâner incorporat, ce vine cu deschidere pe partea dreaptă. Cât despre trăsături, este un produs de dimensiuni reduse, respectiv de 144 x 55 x 55(IxLxA) cm, astfel nu va ocupa foarte mult spațiu.

Imagini cu Heinner HFF-160A+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, congelatorul de față, marca Heinner, vine dintr-o clasă extrem de economică, respectiv clasa A+ de eficiență energetică, astfel va garanta un consum energetic excelent.

La interior, prezintă 5 compartimente extrem de încăpătoare, asta datorită capacității de 160 de litrii.

Beneficiază de sistemul de control mecanic al temperaturii, de termostat reglabil și de un nivel de zgomot extrem de redus, de numai 43 de decibeli. Ar mai fii de specificat faptul că se bucură de dispozitiv de recirculare al apei și de un design ECO ergonomic, realizat astfel pentru o spălare ușoară a produsului.

Multumită soluției de curățare aparate frigorifică Fridge Care, vei păstra întotdeauna aparatul curat și cu un aer proaspăt la interior.

În concluzie, Heinner HFF-160A+ este un congelator de calitate, eficient și economic, ideal pentru cei ce caută un astfel de model accesibil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Volum net total 160l
  • Volum brut total 180l
  • Clasa A+
  • Mâner incorporat
  • Control mecanic al temperaturii
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.