Heinner HF-250A+ – frigider spaţios cu o uşă, cu sistem de dezgheţare automat

Heinner HF-250A+ reprezintă un frigider accesibil şi avantajos, un produs frigorific de dimensiuni reduse, ce nu ocupă foarte mult din spaţiul bucătăriei. Este o alegere perfectă celor care caută un frigider decent şi convenabil, cu un spaţiu de depozitare generos.

Această variantă cu o singură uşă, are spaţiul de depozitare dedicat doar frigiderului, lucru ce influenţează favorabil consumul energetic.

Aşadar, se laudă cu un volum brut total de 255l şi cu unul net total de 250l.

Acest model HF-250A+ este comercializat online de către magazinul de specialitate eMag, cu doar 749 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă un aspect clasic, de dimensiuni minimaliste, ce îl recomandă în mod special bucătăriilor nu foarte spaţioase. Este de culoare albă, măsoară standard 144 x 55.4 x 55.1 (IxLxA) cm şi cântăreşte în jur de 40kg (45kg greutate brută). Beneficiază de uşă cu sistem reversibil, deschiderea standard fiind pe partea dreaptă. Mânerul uşii este proiectat orizontal, fiind de tip integrat.

Produsul de faţă se poate achiziţiona şi din magazinele online evoMag şi CEL.

Imagini cu Heinner HF-250A+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşa cum am spus, acest frigider Heinner este încadrat în clasa de eficienţă energetică A+. Astfel, datorită acestei clase, consumul energetic este cu până la 25% mai redus faţă de produsele din clasa A. Consumul înregistrat anual de către acest frigider este de doar 135kWh/an.

Spaţiul de la interior, reprezentat de către frigider, este unul pe cât se poate de generos, respectiv de 250l.

În privinţa compartimentării, acesta este împărţit de către 4 rafturi din sticlă securizată, ce permite glisare şi aranjare după necesităţi.

Deasemenea, în partea de jos beneficiază şi de un compartiment generos, destinat depozitării legumelor şi fructelor, capabil să păstreze o temperatură constantă.

Pe uşa frigiderului, dăm peste alte 4 suporturi, ideale pentru depozitarea sticlelor, dozelor, conservelor şamd.

În privinţa dezgheţării, este de sublinitat faptul că modelul de faţă se bucură de sistem automat de dezgheţare. Acest lucru scuteşte de o muncă în plus, procedeul de dezgheţare fiind realizat în timpul funcţionarii, nemaifiind astfel nevoie pentru a debarasa interiorul acestuia.

În privinţa zgomotului produs, la utilizare nivelul maxim atins este de 43 de decibeli.

Ar mai fi de specificat că deţine control mecanic al temperaturii, că are clasă climatică N-ST, că beneficiază de agent de răcire R600a şi că lungimea cablului de alimentare măsoară 1.94m.

Concluzie :

 În concluzie, Heinner HF-250A+ este un frigider avantajos, economic şi performant, cu un spaţiu de depozitare generos şi optim.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Clasa A+
  • Sistem de dezgheţare automat
  • Accesibil
  • Rafturi din sticlă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.