Heinner HF-215A+

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Heinner HF-215A+ este un aparat frigorific clasic cu două uși, ce se regăsește la un preț foarte accesibil. Putem spune că se află în lista celor mai accesibile frigidere, la ora actuală, de pe piața electrocasnicelor.

Este un frigider destul de încăpător, având un volum net de 215l și unul brut de 218l. Este un model ce aparține clasei A+ de eficiență energetică, astfel are un consum extrem de mic de energie electrică, de doar 233kW/an.

Pe partea de desing, se evidențiază printr-un aspect modern, venind din fabrică pe culoarea alb, așadar se va potrivii excelent oricărui tip de mobilă de bucătărie. Dimensiunile sunt reduse, de doar 144 x 55 x 55cm, așa că nu va ocupa foarte mult din spațiu. Se prezintă cu mânere încorporate, iar deschiderea ușilor se face standard pe partea dreaptă, așa cum suntem obișnuiți, însă se bucură și de sistemul reversibil, cu ajutorul căruia poți modifica deschiderea ușilor.

Acestea fiind spuse, acest frigider performant de la Heinner poate reprezentă alegerea ideală atunci când dorești că îți achiziționezi un astfel de produs electrocasnic, la un preț foarte accesibil, respectiv de doar 849lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Frigider Heinner HF-215A+ :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Compartimentarea acestuia este realizată astfel: în partea superioară a produsului este proiectat congelatorul, iar în partea inferioară frigiderul. Congelatorul, este destul de încăpător având o capacitate de depozitare a alimentelor de 45l. Frigiderul, și acesta la rândul său este foarte încăpător, având un volum net de 170l. Este format din 2 rafturi din sticlă extrem de spațioase și dintr-un compartiment generos, special pentru legume și fructe.

Mai putem specifica nivelul de zgomot extrem de redus al acestui aparat electrocasnic, de doar 43 decibeli.

La achiziționarea acestui frigider Heinner cu două uși, vei primi ca și accesorii o tavă pentru gheață și un suport special pentru ouă.

Alte funcții pe care le deține acest aparat, ar fi termostatul reglabil și controlul mecanic al temperaturii, de unde se poate seta temperatura dorită.

În concluzie, frigiderul cu două uși Heinner HF-215A+, este produsul frigorific ideal ce se evidențiază printr-un raport preț calitate extrem de bun.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Frigider cu 2 uși
  • Clasă de eficiență energetică: A+
  • Control mecanic al temperaturii
  • Volum net total: 215l
  • Termostat reglabil
  • Uși reversibile
  • Mâner încorporat
Contra:
  • Nimic momentan

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.