Heinner HCF-205A+ – este o ladă frigorifică încăpătoare, accesibilă şi eficientă

Heinner HCF-205A+ este o ladă frigorifică voluminoasă, ideală celor ce deţin un magazin alimentar, sau pur şi simplu au o familie mai numeroasă. Cert este că face faţă perfect în orice situaţie, fiind un aparat frigorific economic şi avantajos.

Vorbim despre un produs frigorific ce nu deţine frigider, ci doar congelator, astfel are un volum brut total de 206 litrii şi un volum net total de 205 litrii.

Este o ladă frigorifică destul de accesibilă, aşadar se poate procura din stocul celor de la eMag cu preţul avantajos de numai 1.049 de lei (vezi preţ actualizat).

Este un aparat frigorific de culoare albă, o culoare modernă şi potrivită oricărei locuinţe. Deschiderea uşii se realizează vertical, iar mânerul este orizontal integrat. Construcţia aparatului măsoară doar 82.5 x 94.6 x 57.6(IxLxA)cm, în felul acesta nu va ocupa foarte mult loc.

Imagini cu Heinner HCF-205A+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Cât despre eficacitate, modelul de faţă este caracterizat printr-un consum energetic extrem de redus, la un randament ridicat, asta graţie clasei de eficienţă energetică A+.

Ţin să specific faptul că această ladă frigorifică prezintă un aspect ECO ergonomic, datorită construcţiei din materiale de cea mai bună calitate, ce nu conţin fluor şi totodată au emisii scăzute de carbon.

Ar mai fii de spus, că are un nivel de zgomot foarte redus, respectiv de doar 43 de decibeli, dispune de dispozitiv de recirculare al apei, iar la pachet cu aparatul vine şi un coş detaşabil, realizat din sârmă.

Cu ajutorul soluţie Wpro de curăţat produse frigorifice, vei putea păstra întotdeauna lada frigorifică curată şi igienizată, într-un mod foarte convenabil.

Acestea fiind spuse, lada frigorifică Heinner HCF-205A+ este un produs frigorific încăpător, economic şi foarte avantajos.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Ladă frigorifică
  • Volum brut total 206l
  • Volum net total 205l
  • Dispozitiv recirculare apă
  • Clasă de eficienţă energetică A+
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.