Heinner HC-265M – combină frigorifică accesibilă şi spaţioasă, din clasa A+

Heinner HC-265M provine din categoria produselor frigorifice cu un raport preţ-calitate favorabil, o combină frigorifică spaţioasă şi performantă de cea mai bună calitate, capabilă să ofere alimentelor o depozitare optimă.

Reprezintă un model din clasa A+, ce are un volum brut total de 280l şi unul net total de 265l, dintre care 195l sunt destinaţi frigiderului, iar restul de 70l congelatorului.

Această combină frigorifică Hainner aflată sub tutela companiei Network One Distribution, respectiv Asesoft Distribution, este disponibilă la eMag la preţul avantajos de numai 949 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce o priveşte aspectul, după cum observăm prezintă un design clasic şi modern de culoare albă. Uşile aparatului au deschidere standard pe partea dreaptă, însă sunt de tip reversibile fapt ce permite modificarea acestora. Mânerele sunt de tip integrate, proiectate orizontal pe uşi. Ca şi detalii tehnice, cântăreşte 56kg şi măsoară standard 175.5 x 55.1 x 57.4(IxLxA) cm.

Acelaşi produs frigorific este disponibil şi la CEL.

Imagini cu Heinner HC-265M :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Specialiştii au încadrat acest produs frigorific în clasa de eficienţă energetică A+, clasă ce asigură o eficienţă eneretica redusă, respectiv înregistrează în jur de 248kW/h anual.

Cele două compartimente de răcire şi congelare sunt poziţionate astfel, frigiderul în partea superioară, iar congelatorul în cea inferioară. Frigiderul de 195l, deţine trei rafturi din sticlă, patru suporturi pe uşă şi un compartiment special, destinat fructelor şi legumelor. Sistemul de dezgheţare al frigiderului este manual.

Congelatorul de 70l, include trei compartimente generoase, având o capacitate de congelare de până la 3.5kg/24 ore. La fel ca la frigider, sistemul de dezgheţare este manual.

Ar mai fi de spus beneficiază de iluminare interioară, agentul de răcire folosit este R600a, clasa climatică este N-ST, iar nivelul zgomotului la utilizare este de maxim 42 de decibeli.

Ca şi accesorii, odată cu aparatul vine şi o tăviţă pentru cuburi de gheaţă, lungimea cablului de alimentare fiind de 1.7 metrii.

Concluzie :

În concluzie, Heinner HC-265M este o combină frigorifică încăpătoare şi accesibilă, fiind o variantă potrivită oricărei familii.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Clasa A+
  • Volum net total: 265l
  • Accesibilă
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.