Heinner HC-249A+

Hainner este un nou producător ce și-a făcut apariția pe piața electrocasnicelor, ce se evidențiază în mod special prin produse de calitate, comercializate la prețuri competitive.

Așadar, astăzi vom discuta despre combina frigorifică Heinner HC-249A+, un produs electrocasnic modern, cu numeroase funcții și extrem de accesibil ca și preț. Prezintă un desing modern, cu trăsături slim, de doar 180 x 55.4 x 56.6cm. Vine pe culoarea alb din fabrică, are un mâner de tip orizontal integrat și are o deschidere a ușii standard, pe partea dreaptă. Însă, mulțumită ușii reversibile, ai posibilitatea de a schimba deschiderea ușii foarte simplu și rapid.

La data de 26-01-2015, prețul acestei combine frigorifice Heinner HC-249A+ era de doar 1.099lei (Vezi preț actualizat), un preț extrem de bun, pentru un așa produs calitativ și fiabil, ce se potrivește perfect oricărei familii.

IMAGINI CU Combina frigorifică Heinner HC-249A+ :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Privind acest produs electrocasnic, putem spune că este un model destul de economic, având un consum de doar 257kWh/an si undeva la 21kWh/lună, asta mulțumită clasei A+ de eficiență energetică.

Este o combină frigorifică 2 în 1, așadar vine compusă din congelator și frigider, ambele fiind foarte încăpătoare, având o capacitate totală disponibilă de 249 litrii. În partea de sus a combinei, este proiectat frigiderul, ce prezintă o capacitate netă de 179 litrii. La interior găsim 3 rafturi spațioase, costruite din sticlă, ce pot fi mutate pe diferite niveluri. Tot aici, întâlnim și cele 4 suporturi atașate pe ușă și compartimentul special pentru depozitarea fructelor și al legumelor.

În partea inferioară, este destinat congelatorul, ce prezintă o capacitate de depozitare de 70 litrii, 3 compartimente extrem de încăpătoare și un sistem de dezghețare automat.

Ca și date tehnice, am putea spune că noul produs vine echipat cu un termostat reglabil, prezintă o clasă climatică N-ST și are un nivel de zgomot foarte redus, de doar 43 decibeli.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Combină frigorifică
  • Clasă de eficiență energetică A+
  • Clasă climatică N-ST
  • Volum net frigider 249l
  • Sistem dezghețare congelator automat
  • Consum energetic 257kWh/an
  • Nivel de zgomot 43dB
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.