Heinner HAC-9INVB – un produs de răcire ieftin și modern, cu 9.000 BTU, din clasa de eficiență energetică A+

Aparatul de aer condiționat Heinner HAC-9INVB reprezintă companionul ideal pentru verile călduroase sau pentru iernile grele, datorită performanțelor și capacităților generoase de răcire și de încălzire.

Vine dotat cu o capacitate de răcire de 9.000 BTU, o capacitate generoasă, ce îl face capabil să asigure și să mențină un climat ideal în locuință. Se remarcă printr-un afișaj LCD și prin tehnologia Inverter, o tehnologie avansată, ce duce la o economie semnificativă.

Prețul de achiziție al noului aparat de AC în oferta eMag, este de numai 1.299 de lei (vezi preț actualizat).

Prezintă o construcție elegantă, ideală pentru orice locuință modernă, ce se evidențiază printr-un aspect de culoare albă. La pachet vin două unități, una ce vine montată în interior și una ce vine montată în exterior, ambele pe același fond.

Același model de produs de răcire, îl găsim și în gama de produse electrocasnice al celor de la Flanco.

Imagini cu Heinner HAC-9INVB :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Mulțumită clasei enegetice A+ și a tehnologiei Inverter, consumul de curent electric va fi extrem de redus, astfel factura de la curent va nemodificată.

Din punct de vedere al funcțiilor ale acestui aparat modern, dispune de: funcția de răcire, funcția de ventilare, funcția de încălzire, funcția auto-restart, funcția de auto-diagnosticare, funcția de detectare a pierderii agentului frigorific și așa mai departe.

Alte detalii tehnice, ar fii de specificat că dispune de agent de răcire R410A și că este un aparat deloc zgomotos. Astfel, nivelul de zgomot produs la interior este de doar 54 de decibeli, iar cel produs la exterior de numai 60 de decibeli.

Achiziționează-ți un spray special de curățare și de odorizare Wpro, pentru mentenanța aparatelor de aer condiționat, astfel te vei bucura mereu de un aer proaspăt și curat.

Acestea fiind spuse, Heinner HAC-9INVB este un aparat de aer condiționat economic și eficient, perfect pentru locuințele moderne.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 9.000 BTU
  • Clasa A++
  • 3 trepte de ventilare
  • Inverter
  • LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.