Heinner HAC-24INVB Inverter – aparat de AC ultra performant, cu capacitatea generoasă de modificare a temperaturii de 24.000 BTU/h

Heinner HAC-24INVB Inverter reprezintă o alegere interesantă şi eficientă atunci când vine vorba de un sistem de climatizare, datorită faptului că beneficiază de o capacitate mare de modificare a temperaturii, lucru ce îl face ideal locuinţelor generoase.

Ei bine, este o variantă de 24.000 BTU/h la încălzire/răcire, o capacitate mai mult decât generoasă ce îl recomandă în special spaţiilor cuprinse între 40 şi 70mp.

Include compresor Inverter, sistem de filtrare High Definition, control din telecomandă, precum şi un elegant afişaj LCD, ce oferă informaţii despre temperatura setată.

Acest model HAC-24INVB Inverter este disponibil în stocul de aparate de climatizare al celor de la eMag, la preţul de 3.599 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al aspectului, aparatul de faţă poartă o construcţie clasică de culoare albă. Ca şi dimensiuni standard, unitatea interioară este o idee mai mare vis-a-vis de celelalte modele, respectiv măsoară 1045 x 235 x 315mm, lucru influenţat de capacitate generoasă de modificare a temperaturii. Pe când unitatea exterioară măsoară standard 845 x 363 x 702mm.

Imagini cu Heinner HAC-24INVB Inverter  :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Inverter reprezintă o tehnologie revoluţionară, capabilă să aducă aparatul la performanţe maxime cu un consum energetic redus. Astfel, specialiştii l-au încadrat în clasa de eficienţă energetică A++ în funcţia de răcire şi în clasa A+ în funcţia de încălzire.

În plus de asta, garantează şi o funcţionalitate foarte puţin zgomotoasă. Unitatea interioară înregistrează o maximă de 61db, iar cea exterioară o maximă de 68db.

Pe partea de funcţii, noul aparat de AC de la Heinner beneficiază de: Timer, încălzire, ventilare, Auto Restart, Sleep/Night mode, Autodiagnosticare, precum şi funcţia de memorare a unghiului de oscilării şi funcţia de detectare a agentului frigorific pierdut (R410A).

Funcţia Turbo este ideală atunci când vrei să obţi o temperatură dorită în cel mai scurt timp posibil.

Timer-ul oferă posibilitatea setării funcţionarii într-un anumit interval de ore. Astfel, aparatul va şti când să pornească şi când să se oprească din funcţionare.

Sleep/Night mode este o funcţie interesantă, ce asigură o funcţionare confortabilă pe perioada nopţii, cu un consum energetic favorabil.

Autodiagnosticarea detectează automat eventualele probleme de funcţionare, afişându-le pe ecran sub forma unor coduri de eroare.

Auto Restart este o funcţie pe cât se poate de utilă, datorită faptului că în cazul unei pene de curent, aparatul îşi va relua modul de funcţionare precedent.

Concluzie :

Concluzionând, Heinner HAC-24INVB Inverter este un sistem de aer condiţionat modern, cu performanţe superioare în climatizare, indiferent de mediul exterior.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 24.000 BTU/h
  • A++
  • LCD
  • Filtru HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.