Heinner HAC-18INVB Inverter – o alegere modernă şi inteligentă, cu capacitatea de 18.000 BTU/h

Heinner HAC-18INVB Inverter se recomandă că a fi un sistem de climatizare eficient, performant şi modern, capabil să atingă cele mai înalte performanţe, cu cel mai avantajos consum energetic.

Se laudă cu o capacitate impresionantă de modificare a temperaturii, respectiv de 18.000 BTU/h, caracteristică ce îl recomandă a fi ideal spaţiilor cuprinse între 40 – 50mp.

Variază între clasa A+ şi A++, deţine sistem de filtrare HD, afişaj LCD, precum şi control din telecomandă. Ecranul modern LCD informează în legătură cu temperatura şi modul de funcţionare setat.

Acest model HAC-18INVB Inverter se poate achiziţiona din stocul magazinului eMag, cu preţul de 2.799 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de design, pot spune că întreg sistemul este de culoare albă, lucru ce îl integrează excelent în orice situaţie. Unitatea interioară prezintă finisaje şi elemente moderne, având o greutate de 21kg şi dimensiunile stanadard de 800 x 188 x 275 mm. Unitatea exterioară este una clasică, ce cântăreşte 41kg şi măsoară standard 770 x 300 x 555 mm.

Acelaşi sistem de climatizare performanţe se poate achiziţiona şi de la evoMag.

Imagini cu Heinner HAC-18INVB Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Lucrul cel mai de bază al acestui sistem de climatizare ar fi că funcţionează pe baza tehnologiei Inverter. Această tehnologie revoluţionară este capabilă să ducă aparatul la performanţe maxime, cu un consum redus de curent electric.

În plus de asta, aceeaşi tehnologie asigură şi un mod de utilizare silenţios. Astfel, nivelul zgomotului unităţii interioare este de 55db, iar cel al unităţii exterioare este de 63db.

Aşa cum am spus şi mai sus, acest aparat Hainner variază între clasa energetică A+ la încălzire şi A++ la răcire. În modul de încălzire cosumul înregistrat este de 1720kWh/an, iar în modul de răcire este 380kWh/an.

În privinţa coeficientului sezonier, la răcire este de 6.5 SEER, iar la încălzire de 4.2 SCOP.

Funcţiile acestui aparat AC cu compresor Inverter sunt: funcţia Timer, funcţia de încălzire/răcire, funcţia Auto Restart, modul Sleep/Night, funcţia de autodiagnosticare, precum şi funcţia de detectare a pierderii de agent frigorific (R410A).

Funcţia de autodiagnosticare presupune detectarea automată a problemelor de funcţionare. Odată ce sunt detectate problemele, sunt afişate pe ecranul LCD sub forma unor coduri de eroare.

Modul Sleep/Night are rolul de a menţine un mediu ambiant confortabil pe toată perioada nopţii.

Funcţia Auto Restart şi Timer-ul permit sistemului de climatizare să funcţioneze pe programe presetate de timp, şi totodată să îşi reia activitatea în acelaşi mod, în cazul penelor de curent.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Heinner HAC-18INVB Inverter este un produs de climatizare de calitate înaltă, capabil să atingă performanţe superioare cu un consum energetic avantajos.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 18.000 BTU/h
  • A++
  • Performant
  • LCD
  • Filtru HD
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.