Aparat de aer condiționat economic – Heinner HAC-18INV Inverter

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Dacă ești interesat de un aparat de aer condiționat, performant și accesibil, care să beneficieze de tehnologia avansată Inverter, noul produs Hainner este exact ceea ce cauți. Heinner HAC-18INV Inverter este un aparat de aer condiționat inteligent ce este capabil să răcească un perimetru cât mai mare, având o capacitate de răcire 18000 BTU.

Mulțumită funcției Inverter, modelul de față se încadrează în clasa A++ de eficiență energetică, o clasă excepțională, ce asigură un consum de numai 820W la încălzire și 1260W la răcire.

Este un produs electrocasnic ce se adresează celor ce dispun de încăperi mari, deoarce acesta asigură o climă plăcută, asta mulțumită capacității generoase de răcire.

La eMag, un astfel de aparat de aer condiționat se poate regăsii la prețul de numai 2.399lei (Vezi preț actualizat), un preț extraordinar de bun, însă nu este inclus și kit-ul de instalare.

Cât despre aspect, este unul modern, având partea din interior dimensionată astfel încât să nu ocupe foarte mult spațiu, așadar măsoară doar 948 x 315 x 223mm și cântărește numai 11Kg.

Imagini cu Heinner HAC-18INV Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Pe partea de specificații, dispune de funcțiile Auto Restart și Sleep/Night mode, fiind echipat cu un filtru Lavabil.

Este un aparat foarte silențios, un atu de care cu toții ținem cont în alegerea unui astfel de produs. Așadar, zgomotul produs de unitatea din interior este de numai 60 de decibeli.

Așa cum am spus, noul produs vine fără kit-ul de instalare, asta datorită faptului că ar fi depășit bugetul alocat pentru conceperea acestuia, însă nu este o problemă foarte mare, deoarece un astfel de kit nu costă o avere.

Având în vedere că se bucură de tehnologia Inverter, consum de energie va fi extrem de redus. Această funcție avansată are grijă să reducă consumul electric cu până la 30%, față de produsele clasice fără Inverter.

În concluzie, dacă vrei să faci față căldurii de afară într-un mod plăcut și economic, Heinner HAC-18INV Inverter reprezintă variantă cea mai accesibilă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aparat de aer condiționat cu Inverter
  • 18000 BTU
  • Clasa A++
  • Afișaj LCD
  • Filtru Lavabil
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.