Heinner HAC-12SL++ Inverter – sistem de aer condiţionat cu compresor Inverter, de 12.000 BTU/h

Heinner HAC-12SL++ Inverter face parte din categoria aparatelor de aer condiţionat accesibile şi performante, ideale pe toată perioada verii şi nu numai. Este un model generos din punct de vedere al capacităţii de răcire/încălzire, ce pune la dispoziţie o serie numeroasă de funcţii şi specificaţii, astfel încât să obţină un mediu ambiant cât mai plăcut.

Este un sistem de climatizare de 12.000 BTU/h la răcire/încălzire, ce se laudă cu filtru Full HD, cu control din telecomandă, cu compresor Inverter, precum şi cu afişaj LCD, ce pune la dispoziţie informaţii utile despre temperatura şi setările alese.

După cum am spus, este o variantă convenabilă ca şi cost de achiziţie, disponibilă la eMag la numai 1.299 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de aspect, după cum observăm unitatea interioară este de culoare argintie, lucru ce conferă un aer modern şi elegant locuinţei. Nu cântăreşte mai mult de 8.5kg, măsurând standard 800 x 188 x 275mm. Unitatea exterioară este pe un fond de culoare albă, cântăreşte 27.5kg şi măsoară standard 770 x 300 x 555mm.

Imagini cu Heinner HAC-12SL++ Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aparatul de aer condiţionat Hainner de faţă este încadrat de către specialişti în clasa de eficienţă energetică A+ la încălzire şi clasa de eficienţă energetică A++ la răcire. Astfel, consumul anual în modul de răcire este de 223kW, pe când în modul de încălzire de 1441kW.

Deasemenea, beneficiază şi de tehnologia superioară Inverter, lucru ce îl clasează în categoria aparatelor cu cel mai bun consum energetic. Astfel, sunt atinse performanţe superioare în climatizare, într-un mod pe cât se poate de economic.

În plus de asta, asigură şi o funcţionalitate silenţioasă, astfel nivelul zgomotului atins fiind de maxim 52db la interior şi de 60db la exterior.

Funcţiile acestui aparat de AC sunt destul de numeroase, astfel deţine funcţia de ventilare, funcţia de încălzire, funcţia Timer, funcţia Auto Restart, modul Sleep/Night, funcţia de autodiagnosticare, funcţia de memorare a unghiului de oscilaţii, modul turbo şi funcţia de detectare a pierderilor de agent frigorific, în cazul de faţă fiind R410A.

Turbo reprezintă o funcţie interesantă, ce are rolul de a dezvolta activitatea aparatului de faţă pentru o perioadă de tip determinată, lucru ce presupune şi un consum energetic ridicat.

Funcţia de diagnosticare este foarte de ajutor atunci când aparatul nu mai funcţionează în parametrii normali, aceasta diagnosticându-l automat, obţinând codurile de eroare ale problemelor.

Concluzie :

În concluzie, Heinner HAC-12SL++ Inverter este o variantă avantajoasă de aparat de AC cu Inverter, un model cu performanţe înalte în climatizare, capabil să garanteze rezultate foarte bune.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Clasa A++
  • 12.000 BTU/h
  • Inverter
  • Filtru Full HD
Contra:
  • Nimic

One thought on “Heinner HAC-12SL++ Inverter – sistem de aer condiţionat cu compresor Inverter, de 12.000 BTU/h

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.