Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian Inverter – aparat de AC cu design ultra modern din clasa A++, cu 12.000 BTU/h

Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian Inverter pot spune că este o soluţie de climatizare performantă şi completă din toate punctele de vedere, datorită rezultatelor eficiente pe care le obţine. Reprezintă un aparat de aer condiţionat avantajos, ce pune la îndemână o sumedenie de funcţii şi specificaţii inteligente.

Datorită capacităţii de modificare a temperaturii de 12.000 BTU/h la răcire / încălzire, este ideal spatilor generoase, cuprinse între 25 – 35mp.

În funcţie de modul de funcţionare variază între clasa energetică A+ şi A++. Include un sistem de filtrare HD, afişaj LCD, aparatul putând fi controlat din telecomandă. Afişajul modern pune la dispoziţie informaţii referetioare la temperatura setată.

Acest model HAC-12OWF-BK Obsidian Inverter este de curând comercializat de către eMag, cu preţul de 2.399 de lei (vezi preţ actualizat).

Panelul de tip fotosenzitiv reuşeşte să se adapteze în funcţie de lumina interioară, astfel odată ce aceasta se reduce, intensitatea scade până la oprire.

Cu siguranţă reuşeşte să atragă multe priviri asupra design-ului său interesant, pe un fond de culoare neagră. Îmbină excelent elementele şi finisajele din sticlă şi plastic, fiind astfel capabil să se integreze excelent în orice stil, aducând totodată şi un plus de rafinament. Tehnic vorbind, dimensiunile standard ale unităţii interioare măsoară 897 x 312 x 182mm, iar cele ale unităţii exterioare măsoară 800 x 333 x 554mm.

Acelaşi aparat de climatizare modern este disponibil şi la Flanco.

Imagini cu Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Inverter este o tehnologie smart, cu rolul de a eficientiza activitatea sistemului de aer condiţionat. Mulţumită compresorului optimizat, ce funcţionează gradual, performanţele superioare sunt atinse cu un minim consum enegetic. Vis-a-vis de aparatele On-Off, randamentul obţinut de acest mod de funcţionare este de până la 30-40%.

Odată cu eficientizarea activităţii acestuia, aceeaşi funcţie garantează şi un mod de funcţionare silenţios, nivelul zgomotului fiind de 60db la exterior şi de 49db la interior.

Aparatul de faţă se încadrează în clasa de eficienţă energetică A+ la încălzire şi în clasa A++ la răcire.

În ceea ce îl privesc funcţiile, acesta beneficiază de: funcţia Eco mode, de tehnologia Wi-Fi Control, de funcţia de încălzire, de funcţia Auto Restart, de funcţia de dezumidificare, de Timer, de modul Sleep/Night, de funcţia de ionizare, de modul Turbo, de operare silenţioasă, de funcţia de autodiagnosticare, precum şi de funcţia de detectare a pierderii agentului frigorific, unde în cazul de faţă este R410A.

Funcţia Sleep/Night mode garantează o activitate silenţioasă şi confortabilă pe toată perioada nopţii.

Funcţia Turbo ajută aparatul să atingă performanţe maxime într-un timp foarte scurt, însă cu un consum energetic suplimentar.

Funcţia Auto restart permite sistemului să reia modul de funcţionare anterior, în cazul întreruperii accidentale de curent.

Funcţia Eco mode ajută aparatul să funcţioneze eficient, cu intervale presetate de oprire, pentru a obţine o eficienţă energetică superioară.

Funcţia de ionizare este un plus al acestui aparat, datorită faptului că aceasta reuşeşte să purifice eficient aerul, prevenind apariţia mirosurilor neplăcute.

Funcţia Wi-Fi Control permite aparatului să fie controlat de la distanţă de pe alte dispozitive smart. Trebuie doar ca acestea să utilizeze sistemul de operare Android sau iOS şi să deţine instalată o aplicaţie dedicată acestei acţiuni.

Concluzie :

Concluzionând, Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian Inverter este un sistem de climatizare avansat, ce reuşeşte să asigure un climat favorabil, cu un consum enegetic redus, indiferent de mediul exterior.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 12.000 BTU/h
  • A++
  • Performant
  • Filtru High Density
Contra:
  •  Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.