Aparat de aer condiționat inedit – Heinner HAC-12INVRED Inverter

Producătorul Heinner a conceput un aparat de aer condiționat inedit, ce prezintă un exterior roșu înflorat, un aspect modern și atrăgător, ideal pentru cei ce doresc un astfel de produs pentru a se potrivi stilului locuinței sau pur și simplu pentru că vor ceva diferit.

Heinner HAC-12INVRED Inverter este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de răcire de 12.000 BTU, o capacitate generoasă ce asigură climatul pentru o locuință ceva mai mare. Se laudă cu un filtru 4 în 1, cu tehnologia Inverter și cu o serie diversificată de funcții.

În stocul de produse de la eMag, un astfel de produs electrocasnic se achiziționează cu numai 1.699lei (vezi preț actualizat), un preț destul de avantajos, chiar dacă nu este inclus și kit-ul de instalare.

Mulțumită Inverter-ului și clasei A+ de eficiență energetică, consumul energetic va fi extrem de redus, astfel în modul de răcire va consumă numai 840W, iar în modul de încălzire doar 600W.

Imagini cu Heinner HAC-12INVRED :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Setările aparatului pot fii efectuate cu ajutorul telecomenzii, rapid și comod. Câteva dintre numeroasele funcții sunt: funcția auto restart, funcția de ventilare, funcția de încălzire, funcția sleep/night și altele.

După cum spuneam mai sus, design-ul acestui apărat este considerat ca și un atuu, deoarece îl scoate în evidență prin aspectul roșu înflorat al unității din interior. Vine alcătuit din două unități, una exterioară ce măsoară în jur de 715 x 482 x 240mm și una interioară, ce cântărește numai 8.5Kg și măsoară doar 843 x 270 x 212mm.

Desigur, poți ține în funcțiune aparatul oricând, zi sau noapte, deoarce mulțumită nivelului redus de zgomot, de numai 54 de decibel, nu va deranja nici o clipă.

Acestea fiind spuse, dacă vrei să te bucuri de un confort ideal chiar la tine acasă, Heinner HAC-12INVRED Inverter este aparatul de aer condiționat de care ai nevoie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 12.000 BTU
  • Filtru 4 in 1
  • Clasa A+
  • Inverter
  • Telecomandă
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.