Heinner HAC-12INVB – un aparat de calitate, inteligent, dotat cu o capacitate de răcire de 12.000 BTU

Produsul electrocasnic Heinner HAC-12INVB este un aparat de aer condiționat cu compresor Inverter, ce este capabil să asigure și să mențină în același timp, un climat favorabil, după placul fiecăruia.

Vorbim despre un aparat de răcire cu o capacitate de 12.000 BTU, ce prezintă un afișaj LCD „ascuns”, dotat cu tehnologia Inverter, ce garantează clasa energetică A+ la răcire, dar și la încălzire.

Magazinul eMag pune în vânzare un astfel de model de aparat de AC, cu prețul accesibil de doar 1.349 de lei (vezi preț actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, ambele unități vin pe un exterior de culoare albă. Unitatea interioară, măsoară 80×18.8×27.5 cm și cântărește în jur de 7.4Kg.

Același model Philips îl regăsim și în oferta magazinului Flanco, la un preț de promoție.

Imagini cu Heinner HAC-12INVB :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Un astfel de produs poate fi setat din telecomandă, având în dotare următoarele funcții: funcția de răcire, funcția de încălzire, funcția auto-restart, funcția de detectare a pierderii agentului frigorific, funcția de diagnosticare automată, funcția de stand-by 1W etc.

Ar fii de subliniat faptul că avem de-a face cu un model extrem de silențios, astfel unitatea interioară produce un zgomot de 55db, iar cea exterioară de 61db.

Alte detalii tehnice, ar fi de specificat că vine cu agent refrigerant R410A și că alimentarea aparatului se face la 220-240V, cu 50Hz.

Grație spray-ului de curățare și de odorizare Wpro, pentru mentenanța aparatelor de aer condiționat, te vei bucura de un aer proaspăt și curat în locuința ta.

În concluzie, aparatul de aer condiționat cu Inverter Heinner HAC-12INVB este o variantă accesibilă și performantă, ideală pentru orice locuință elegantă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 12.000 BTU
  • Clasa A++
  • 4 trepte de ventilare
  • Inverter
  • LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.