Heinner HAC-12CWF-RD Inverter – sistem de climatizare deosebit, cu afişaj LCD

Heinner HAC-12CWF-RD Inverter este un sistem de climatizare ceva mai deosebit, datorită design-ului modern de culoare roşie. Este un aparat de AC avantajos, cu un raport preţ-calitate excelent, capabil să garanteze cele mai bune rezultate, indiferent de circumstanţe.

Beneficiază de o capcitate bună de modificare a temperaturii, respectiv de 12.000 BTU/h atât în modul de răcire, cât şi în modul de încălzire. Deţine sistem de filtrare HD, compresor Inverter, control din telecomandă şi un afişaj atractiv de tip LCD, ce oferă informaţii despre temperatura setată.

Acest model HAC-12CWF-RD Inverter se poate procura din stocul eMag, cu preţul de achiziţie de 2.249 de lei (vezi preţ actualizat).

După cum observăm, are o înfăţişare ultra elegantă şi distinsă, ce se integrează perfect în stilul locuinţelor moderne. Unitatea interioară este de culoare roşie şi măsoară standard 802 x 189 x 297mm, iar cea exterioară este de culoare albă şi măsoară standard 800 x 333 x 554mm.

Acelaşi aparat inedit este disponibil şi la evoMag.

Imagini cu Heinner HAC-12CWF-RD Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Tehnologia Inverter de care beneficiază, are rolul de a obţine performanţe superioare în climatizare, cu un consum energetic pe cât se poate de avantajos. În plus de asta, asigură şi un mod de funcţionare silenţios.

La capitolul consum enegetic, acest aparat este clasat de către specialişti în clasa A++ în modul de răcire şi în clasa A+ în modul de încălzire.

Aşa cum am spus, modul de funcţionare al aparatului este foarte puţin zgomotos, astfel unitatea exterioară înregistrează maxim 60db, iar cea interioară maxim 52db.

Funcţiile şi modurile de funcţionare ale acestui sistem de climatizare Heinner sunt următoarele: Ventilare, Încălzire, Wi-Fi Control, Auto Restart, Dezumidificare, Timer, Autodiagnosticare, Turbo, Sleep/Night, Auto Restart, Eco Mode, precum şi funcţia ce detectează agentul frigorific pierdut (R410A) şi funcţia de memorare a unghiului de oscilaţii.

Funcţia de memorare a unghiului de oscilaţii propune adaptarea automată a poziţiei flapsurilor, odată ce sistemul este pornit.

Eco Modo reprezintă o funcţie ideală pe timpul nopţii, ce asigură o economie energetică cu până la 60%, în decursul a 8h.

Funcţia de Autodiagnosticare presupune detectarea automată a eventualelor probleme de funcţionare. Odată detectare problemele, pe ecranul LCD vor fi afişate sub forma unor coduri de eroare, ce pot fi înţelese din manualul de utilizare.

Controlul aparatului se poate face atât din telecomandă, cât şi de pe diferite gadget-uri, precum smartphone sau tabletă. Acest lucru se datorează tehnologiei Wi-Fi Control ce permite utilizatorului să modifice setările de pe alte device-uri cu sistem de operare Android sau iOS, ce deţine instalată o aplicaţie deticata acestui lucru.

Odată setată funcţia Turbo, activitatea aparatului este intensificată doar pentru o durată de timp precisă. Acest lucru garantează atingerea temperaturii dorite mult mai rapid, însă cu un consum energetic ridicat.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Heinner HAC-12CWF-RD Inverter este un sistem de climatizare ultra modern şi performant, ce obţine rezultate peste limita aşteptărilor, indiferent de situaţie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 12.000 BTU/h
  • A++
  • LCD
  • Eficient
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.