Heinner HAC-12CWF-H Inverter – produs de climatizare eficient şi economic, din clasa A++

Heinner HAC-12CWF-H Inverter aparţine din gama aparatelor de aer condiţionat ce funcţionează pe baza tehnologiei avansate Inverter. Este un aparat modern şi performant, ce reuşeşte să atingă performanţe peste limita aşteptărilor, cu un consum energetic favorabil.

În ceea ce îl priveşte modificarea temperaturii, are o capacitate de 12.000 BTU/h atât la încălzire, cât şi la răcire. Deţine filtru HD, control din telecomandă, precum şi un elegant ecran LCD, ce informează în legătură cu gradele setate.

Ar fi de spus că sistemul de faţă este ideal locuinţelor cuprinse între 15-35mp.

Acest model HAC-12CWF-H Inverter se poate achiziţiona din magazinul eMag, cu preţul avantajos de 1.599 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, nu sunt foarte mult de spus, ci doar că întreg aparatul de climatizare este pe un fond de culoare albă. Ca şi dimensiuni, unitatea interioară măsoară standard 802 x 189 x 297 mm, iar cea exterioară măsoară standard 800 x 333 x 554 mm.

Aceeaşi variantă convenabilă este disponibilă şi în magazinul de specialitate evoMag.

Imagini cu Heinner HAC-12CWF-H Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Rolul tehnologiei Inverter este de a îmbunătăţi randamentul aparatului, astfel încât să atingă performanţe înalte, cu un consum energetic redus. Mai mult decât atât, reuşeşte să ofere şi o funcţionalitate silenţioasă, astfel zgomotul maxim înregistrat la interior fiind de 52db, iar cel de la exterior de 60db.

Din punct de vedere al consumului de curent, eficienţa energetică atinge cote destul de înalte, astfel aparatul de faţă oscilează între clasa energetică A+ în modul de încălzire şi clasa A++ în modul de răcire.

Acest produs Heinner pune la îndemână următoarele funcţii: Încălzire, Ventilare, Wi-Fi Control, Auto Restart, Timer, Sleep/Night, Autodiagnosticare, Turbo, Operare Silenţioasă, precum şi funcţia de detectare a pierderii de agent frigorific (R410A).

Deţine sistem de filtrare HD, unul dintre cele mai eficace sisteme prezente pe piaţă. Acesta are rolul de a ţine departe tot felul de bacteriile, alergenii şi viruşii.

Wi-Fi Control este o funcţie interesantă, ce permite aparatului să fie controlat de pe diferite dispozitive, precum tablete sau telefoane smart. Este necesar doar ca device-urile să funcţioneze pe sistemul de operare Android sau iOS şi să deţină instalată o aplicaţie dedicată acestui lucru.

Funcţia Auto restart şi Timer-ul permite sistemului să funcţioneze în siguranţă chiar şi nefiind nimeni în prezenţa acestuia. Mulţumită acestora, se pot seta intervale de tip cu până la 24 de ore, fiind totodată capabil să îşi reia acţiunea în cazul unei pene de curent.

Autodiagnosticarea este o funcţie foarte utilă, cu rolul de a detecta posibilele probleme de funcţionare, ce abat aparatul de la parametrii normali. Astfel, problemele detectate vor fi afişate pe ecran sub forma unor coduri de erori, ce pot fi descifrate urmărind manualul de utilizare al aparatului.

Concluzie :

Concluzionând, Heinner HAC-12CWF-H Inverter este un aparat de AC performant, modern şi avantajos, capabil să obţină şi să menţină un mediu favorabil, indiferent de circumstanţe.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 12.000 BTU/h
  • A++
  • Filtru High Density
  • Wi-Fi Control
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.