Heinner HAC-09SL++ Inverter – sistem de aer condiţionat ultra-modern cu Inverter, cu display LCD

Heinner HAC-09SL++ Inverter reprezintă o alegere avantajoasă atunci când vine vorba despre achiziţionarea unui aparat de aer condiţionat modern şi performant, cu compresor Inverter. Este un sistem avansat, ce benficiază de o multitudine de sisteme şi funcţii inteligente, ce îl fac capabil să asigure un mediu ambiant cât mai confortabil.

Se recomandă în special încăperilor decente ca şi spaţiu, respctiv cuprinse între 15-25mp, având capacitatea de răcire/încălzire de 9.000 BTU/h. Variază între clasa de eficienţă energetică A+ şi A++, beneficiază de filtru Full HD, de control din telecomandă, de Tehnologia Inverter şi de un modern afişaj LCD. Acest display oferă detalii cu privire la funcţia şi temperatura setată.

Pot spune că vorbim despre una dintre cele mai avantajoase variante de sisteme de climatizare din această categorie, disponibilă la eMag la preţul de 1.199 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte design-ul, noul sistem Hainner prezintă o construcţie modernă şi clasică. Unitatea interioară este de culoare argintie, lucru ce aduce un plus de modernitate şi rafinament locului în care este amplasat aparatul.
Din punct de vedere tehnic, unitatea interioară cântăreşte 7.5kg şi măsoară standard 715 x 188 x 250mm, iar unitatea exterioară cântăreşte 25kg şi măsoară standard 770 x 300 x 555mm.

Imagini cu Heinner HAC-09SL++ Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Mulţumită faptului că funcţionează pe baza tehnologiei Inverter, performanţele în climatizare vor fi superioare, atinse cu un consum energetic cât mai mic. În felul acesta, se obţine o economie semnificativă, respectiv cu până la 30-40% mai mare.

Totodată, aceeaşi tehnologie garantează şi un mod de funcţionare foarte puţin zgomotos, astfel nivelul zgomotului înregistrat de către unitatea exterioară este de maxim 60db, iar cel înregistrat de către unitatea interioară este de maxim 53db.

La capitolul funcţii, HAC-09SL++ Inverter beneficiază de funcţia de ventilare, de funcţia de încălzire, de funcţia Timer, de funcţia Auto Restart, de modul Turbo Boost, de funcţia de Autodiagnosticare, de funcţia de detectare a pierderilor de agent frigorific (R410A), precum şi de funcţia de memorare a unghiului de oscilaţii.

Aşa cum am spus, deţine sistem de filtrare Full High Definition, capabil să garanteze o eficienţă superioară, de până la 90% în ceea ce înseamnă captarea particulelor de poluare, praf, bacterii şi restul alergenilor. În felul acesta, obţine un mediu ambiant curat şi sănătos.

Turbo este o funcţie inteligentă, ce dezvoltă puterea sistemului de climatizare doar pentru o perioadă de timp limitată. În felul acesta, setările de temperatură sunt atinse mult mai rapid, însă cu un consum enegetic suplimentar.

Autodiagnoza este o funcţie avansată, ce presupune detectarea automată a erorilor, oprind instantaneu aparatul, afişând astfel codurile de eroare obţinute.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Heinner HAC-09SL++ Inverter este un modern aparat de AC cu Inverter, un produs de climatizare accesibil şi eficient, excelent în orice locuinţă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Clasa A+
  • 9.000 BTU/h
  • Display LCD
  • Filtru Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.