Heinner DCH-450X – hotă decorativă din inox de tip încorporabilă

Heinner DCH-450X este o hotă încorporabilă de tip decorativă de generaţie nouă, remarcată printr-un aspect ultra-modern, extrem de uşor de integrat în decorul oricărei bucătării. Reprezintă un produs electrocasnic de bucătărie avantajos cu capacitatea de garanta o putere de absorbţie generoasă.

Avem de-a face cu un model atrăgător ca şi design, ce integrează un singur motor universal de 105W putere. Se laudă cu lampă de iluminare dublă, cu filtre de grăsime metalice, cu 3 trepte de viteză, controlul fiind de tip mecanic.

Acest model recent DCH-450X este deja disponibil în magazinul online eMag la doar 449 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, remarcăm o construcţie plăcută din inox, de culoare argintie. Finisajele şi elementele moderne pe care le deţine face ca acest model să se integreze fără probleme în orice stil de amenajare. Ca şi detalii tehnice, ar fi de spus că are o greutate netă de aproximativ 7kg (8.5kg brut) şi că măsoară standard 68 x 60 x 47.5 (IxLxA) cm, dimensiunea burlanului măsurând un diametru de 150mm.

Imagini cu Heinner DCH-450X:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ei bine, aşa cum am specificat şi ceva mai sus, noua hotă decorativă de la Heinner beneficiază de 3 trepte de viteză. Acesta vor influenţa direct atât nivelul de zgomot produs la utilizare, cât şi puterea de absorbţie.

Astfel, nivelul zgomotului înregistrat în timpul utilizării variază între 55dB (minim) şi 70dB (maxim) în funcţie de treapta de viteză selectată.

La capitolul capacitate de absorbţie, puterea maximă a hotei este de 429.4mc/h.

Beneficiază de opţiunea de reciclare, de butoane de control de tip „push” şi de două filtre de grăsime din aluminiu de tip lavabile.

Lampa de iluminare dublă este alcătuită din două becuri LED de 2.5W fiecare. În total dezvoltă o putere de 5W, capabilă să asigure un iluminat puternic şi eficient.

Concluzie:

În concluzie, Heinner DCH-450X este hotă decorativă de tip încorporabilă din inox, cu capacitatea de asigura o absorbţie eficientă şi rapidă în orice situaţie.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Inox
  • Filtre din aluminiu lavabile
  • Accesibilă
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.