HEINNER Crystal HAC-CR12WHN – aparat de aer condiționat cu Inverter din clasa A++

HEINNER Crystal HAC-CR12WHN se pare a fi un alt sistem de climatizare de generație nouă, capabil să ofere un climat plăcut în orice situație. Este un aparat de aer condiționat cu tehnologie Inverter, ce se dovedește a fi ideal atât pe toată perioada călduroasă a verii, cât și în zilele mai friguroase.

Vorbim despre un model din clasa energetică A+, ce are o capacitate de 12.000 BTU/h la răcire și de 13.000 BTU/h la încălzire. Se laudă cu filtru High density, cu afișaj digital, cu control din telecomandă, cu 4 trepte de ventilare, precum și cu alte câteva funcții interesante.

Acest model Crystal HAC-CR12WHN al producătorului HEINNER este prezent în oferta magazinului online eMag la doar 1299 de lei (vezi preț actualizat).

Din punct de vedere estetic, observăm un design plăcut cu finisaje și forme bine definite. Are sistem de montare pe perete, ambele unității fiind pe o nuanță de culoare albă. Tehnic privind, cea internă cântărește 7.5kg și măsoară 80.5 x 19.4 x 28.5 (L x l x H) cm, iar cea externă este de 22.7kg și măsoară 70 x 27.5 x 55 (L x l x H) cm.

Un astfel de aparat electrocasnic se recomandă încăperilor ce au dimensiuni cuprinse între 16 m² și 23 m².

Imagini cu HEINNER Crystal HAC-CR12WHN :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Despre unitatea internă putem spune că înregistrează un debit de aer de până la 600 m³/h, maxima nivelului zgomotului produs la utilizare fiind de 53 decibeli.

Cât despre cea externă, debitul de aer înregistrat este de 1700 m³/h, zgomotul atingând o maximă de 65 decibeli.

Pe partea de funcții, pune la dispoziție funcția de dezumidificare (1.2l/h), funcția de răcire, funcția de încălzire, funcția de ventilație, funcția Follow me, funcția Turbo, funcția Sleep/Night șamd.

Iar ca și funcții speciale, beneficiază de autodiagnosticare, de mod de detectare a agentului frigorific, de funcția de auto-curățare, de funcția auto-restart, de funcția de menținere a temperaturii, de timer, de funcția Silent, dar și de modul Mute.

Temperatura ideală de funcționare a acestui aparat este de -15°C și 30°C la răcire și de -15°C și 50°C la încălzire.

La capitolul eficientă energetică, la răcire SEER este 6.1kW, iar la încălzire SCOP este 4kW. Tot aici, ar mai fi de menționat faptul că necesită o alimentare la 220-240V, cu 50-60Hz, consumul nominal fiind de 123.7kW la răcire și de 96.4kW la încălzire.

Concluzie :

În concluzie, HEINNER Crystal HAC-CR12WHN are capacitatea de a asigura un mediu ambiant confortabil, într-un mod eficient și rapid.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Eficient
  • Clasa A++
  • Modern
Contra:
  •  Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.