Heinner Charm HEM-200BG – espressor de cafea manual, de 800W putere

Heinner Charm HEM-200BG este un espressor de cafea low-cost, evidenţiat printr-un aspect aparte de culoare vişinie. Reprezintă un aparat de cafea manual de calitate foarte bună, capabil să se integreze excelent în orice stil, obţinând cele mai bune băuturi pe bază de cafea.

Vorbim despre un aparat de 800W putere, ce deţine o pompă de presiune de doar 5 bari. Are o capacitate pentru o singură ceaşcă, rezervorul de apă fiind de 0.25l.

Acest model Charm HEM-200BG este prezent şi online în stocul celor de la eMag, la doar 149 de lei (vezi preţ actualizat).

Privind-ul din punct de vedere al desing-ului, remarcăm o construcţie modernă şi elegantă, pe un fond de culoare vişinie. Este extrem de plăcut la înfăţişare, cât şi la utilizare. Tehnic vorbind, măsoară standard 209.9 x 236.6 x 310 (W x D x H) mm şi cântăreşte în jur de 1.96kg.

Noul model este disponibil online şi în magazinul Flanco.

Imagini cu Heinner Charm HEM-200BG:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ei bine, aşa cum am spus, avem de-a face cu o variantă manuală de generaţie recentă. Este de menţionat faptul că acceptă să fie alimentat numai cu cafea măcinată, fiind capabil să prepare cele mai bune Cappuccino şi Espresso.

Dat fiind faptul că are o putere de 800W, necesită o alimentare la o tensiune de 230V, cu o frecvenţă de 50Hz.

Ar fi de menţionat că beneficiază de termometru pentru apă, poziţionat în partea frontală a espressor-ului, de duză de spumare Cappuccino, de boiler din aliaj de aluminiu, precum şi de filtru dublu din inox.

Datorită tăviţei de scurgere detaşabile, aparatul de faţă se poate curăţa extrem de uşor şi de rapid, cu o simplă lavetă umedă.

Opinii pro și contra:

Concluzionând, Heinner Charm HEM-200BG este unul dintre cele mai accesibile espressoare de cafea ale momentului. Se remarcă printr-un aspect elegant şi modern, precum şi printr-un mod simplist de preparare al băuturilor calde pe bază de cafea.

Concluzie:

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • 800W putere
  • Modern
  • Accesibil
Contra:
  • 5 bar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.