Hansa ZIM 606H – un produs electrocasnic ideal în bucătărie, complet incorporabil şi încăpător

Hansa ZIM 606H este o maşină de spălat vase din clasa A+ de eficienţă energetică, un aparat electrocasnic extrem de util în bucătăria oricăruia dintre noi, datorită faptului că economiseşte timp preţios, într-un mod pe cât se poate de eficient.

Este un model complet incorporabil, ce beneficiază de o capacitate de încărcare de 12 seturi, de 6 programe de spălare, de control mecanic şi de opţiunea de încărcare la jumătate, unde şi consumul de resurse va fi pe măsură.

Noul produs se laudă cu un raport preţ-calitate excelent, astfel cei de la eMag comercializează un astfel de produs cu preţul de numai 1.181 de lei (vezi preţ actualizat).

Vis-a-vis de detaliile tehnice, avem de-a face cu un model extrem de silenţios, ce are un nivel de zgomot de numai 47 de decibeli. Construcţia aparatului măsoară 81.5 x 59.8 x 55(IxLxA)cm şi cântăreşte în jur de 43Kg.

Imagini cu Hansa ZIM 606H :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere al consmului de resurse, provine din clasa A+ de eficienţă energetică şi asigură un consum anual de energie de 290kWh şi de numai 1.02kW/ciclu de spălare. La fel de bine se descurcă şi din punct de vedere al consumului de apă, astfel anual se vor consuma în jur de 3360l, iar per program standard doar 12l de apă.

Cele 6 programe de spălare şi funcţiile numeroase ale maşinii sunt: program inundaţie, program intensiv, program normal, program rapid, program Bio/Eco, program pahare, funcţia de uscare cu aer cald şi funcţia Aqua Stop.

În privinţa accesoriilor ce vin la pachet cu produsul ar fi: coşul pentru tacâmuri, compartiment sare şi alte două coşuri. Ar mai fii de specificat faptul că lungimea cablului de alimentare este de 1.5m, lungimea furtunului de alimentare la apă este de 1.5m, iar lungimea furtunului de evacuare este de 1.75m.

În concluzie, Hansa ZIM 606H este o maşină de spălat vase complet incorporabilă, din clasa A+, ce reprezintă produsul electrocasnic ideal în orice bucătărie, oferind rezultate excepţionale.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Maşină de spălat vase
  • Complet incorporabilă
  • Capacitate 12 seturi
  • Clasa A+
  • 6 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.